gardeshban.ir

طرز تهیه اشکنه خراسانی؛غذایی فوری و اصیل

اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهن‌مان قدمتی طولانی دارد.
کد خبر: ۵۳۵۶۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 01
گردشبان (gardeshban.ir) :



اشکنه خراسانی یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که طبخ آن در برخی از مناطق میهن‌مان قدمتی طولانی دارد. 

این غذا به صورت سوپ تهیه می‌شود و آن را به همراه نان محلی سرو می‌کنند. این غذای خوشمزه و سنتی زمان زیادی برای پختن نیاز ندارد. بنابراین می‌تواند یک گزینه مناسب برای افرادی با مشغله‌های زیاد باشد.

مواد لازم

تخم مرغ  ۴ عدد

پیاز  یک عدد درشت

آرد  ۲ قاشق غذاخوری

شنبلیله خشک شده    یک قاشق غذا خوری

زردچوبه  نصف قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم

طرز تهیه

پیازها را خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید. وقتی که پیازها طلایی شدند، آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید. بعد از تفت دادن زردچوبه را اضافه کنید. سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل به مواد در حال پخت اضافه کنید.

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملاً هم بزنید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائماً آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود. شعله را کم کنید و اجازه دهید اشکنه شما به مدت 10 دقیقه جا بیفتد، غذای شما حاضر است. نوش جان کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار