gardeshban.ir

طرز تهیه اسکون نارگیلی؛ شیرینی انگلیسی خوشمزه و فوری

اسکون نوعی نان شیرینی یا کیک حجیم انگلیسی است که معمولا از گندم یا بلغور درست می شود و شیرینی کمی دارد.
کد خبر: ۵۳۸۸۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 17
گردشبان (gardeshban.ir) :



اسکون نوعی نان شیرینی یا کیک حجیم انگلیسی است که معمولا از گندم یا بلغور درست می شود و شیرینی کمی دارد.

اسکون چیست؟

اسکون (به انگلیسی:Scone) بافتی بین نان و شیرینی دارند و جزو نان های سریع ( به انگلیسی:Quick bread) طبقه بندی می شوند. برای دستور پخت نان های سریع از خمیر مایه استفاده نمی شود و نیازی به استراحت برای ور آمدن ندارند. 

خمیر اسکون را با آرد گندم ، آرد جو یا آرد جو دوسر تهیه می کنند. به صورت دایره ای یا مثلثی برش میخورند و به صورت تک نفره پخت و سرو می شوند. 

 از آنجا که اسکون شیرینی کمی دارد معمولا  به همراه چای یا در کنار خامه یا کره به همراه مربا برای وعده صبحانه یا عصرانه سرو میشوند. در قدیم برای تهیه اسکون ها به جای خمیر مایه از باترمیلک به عنوان ماده تخمیری استفاده می شد ولی امروزه از جوش شیرین و بکینگ پودر برای پف کردن اسکون استفاده می شود. 

مواد لازم اسکون نارگیلی 

آرد  ۲ لیوان

بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری

 شکر۶ قاشق غذاخوری

نمک ¼ قاشق چایخوری

کره سرد۸۰ گرم

شیر نارگیل¾ لیوان

عصاره وانیل۳ تا ۴ قطره

 پودر نارگیل۱ لیوان

شکلات تخته ای تلخ½ لیوان

مواد کرم نارگیل

پودر قند۳ قاشق غذاخوری

شیر نارگیل۲ قاشق غذاخوری

عصاره وانیل¼ قاشق چایخوری

مواد رویه اسکون نارگیلی

پودر نارگیل۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه اسکون نارگیلی

آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید.

شکر و نمک را اضافه کرده درون غذاساز بریزید. 

کره سرد را مکعبی خرد کنید و به غذاساز اضافه نمایید و میکس کنید تا حالت خرده نان بگیرد.
شیر نارگیل و وانیل را اضافه کرده هم بزنید. 

خمیر را از غذاساز خارج کرده در کاسه قرار دهید.

شکلات تخته ای را ریز خرد کنید وبه همراه پودر نارگیل به خمیر اضافه کرده و با نوک انگشتان مواد را با هم مخلوط کنید. 

خمیر نباید گرم شود و روغن بیندازد. 

روی میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به شکل شمش فرم د هید و به شکل مثلث برش بزنید.

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.کف سینی فر  را کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را با کمی فاصله در سینی بچینید و به مدت 15 – 20 دقیقه بپزید تا طلایی شود. 

برای تهیه کرم نارگیلی پودر قند را الک کنید و به همراه شیرنارگیل و وانیل مخلوط نمایید و 5 دقیقه با چنگال هم بزنید تا قوام بیاید. پودر نارگیل را در تابه ریخته روی حرارت مدام هم بزنید تا برشته و طلایی شود. اسکون ها را از فر خارج کرده روی توری منتقل کنید تا کاملا خنک شود سپس با برس از کرم نارگیل رویشان بکشید و پودر نارگیل بپاشید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار