gardeshban.ir

طرز تهیه فالوده کرمانی، مهمان روزهای گرم

فالوده کرمانی از آن دسته دسرهای ایرانی است که دست کمی از فالوده شیرازی ندارد و برای خنک شدن در روزهای گرم جزو بهترین گزینه‌هاست.
کد خبر: ۵۳۸۸۱
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۱-1401 March 17
گردشبان (gardeshban.ir) :



همه ما تاکنون اسم فالوده شیرازی را شنیده‌ و آن را امتحان کرده‌ایم اما فالوده کرمانی از آن دسته دسرهای ایرانی است که دست کمی از فالوده شیرازی ندارد و برای خنک شدن در روزهای گرم جزو بهترین گزینه‌هاست.

 طرز تهیه :

۱- نشاسته گل را به همراه آب سرد داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.۲-  پنج  پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا به جوش آید.

۳- نشاسته حل شده را به یک باره داخل آب جوش بریزید و با ملاقه به سرعت و به صورت مداوم هم بزنید.۴- بعد از ۱۵ دقیقه نشاسته پخته و مایع غلیظ می شود. بعد از ۳۰ دقیقه مدام هم زدن، مایه فالوده آماده است.۵- داخل کاسه ای بزرگ، مقدار زیادی یخ بریزید. روی کاسه آب و یخ یک آبکش قرار دهید. مایه فالوده را داخل آبکش بریزید و با کمک ملاقه از آن رد کنید.۶- مایه را حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل آب یخ نگه دارید.۷- سپس فالوده را داخل سبد بریزید و آن را از یخ ها جدا کنید.

  درست کردن شربت فالوده کرمانی

1-شکر را به همراه آب جوش داخل ظرفی بریزید و آن را آن قدر هم بزنید تا کاملا حل شود. 2-سپس عرق نعناع، عرق بیدمشک و گلاب را به آن اضافه و همه مواد را با هم مخلوط کنید.3- بعد از آن که شربت کاملا خنک شد، آن را روی فالوده بریزید.
 
مواد لازم برای 4 نفر :

 آب جوش: 5 پیمانه
نشاسته گل : یک پیمانه
آب سرد : یک پیمانه
یخ:  به مقدار لازم
شکر : یک پیمانه
آب : یک پیمانه
عرق نعناع  : یک دوم پیمانه
عرق بیدمشک : یک دوم پیمانه
گلاب : یک دوم پیمانه
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار