گردشبان (gardeshban.ir) : ونکوور شهر شگفت انگیزی بوده که برای هر کسی با هر شخصیتی چیزی آماده دارد. برای آن دسته افرادی که عاشق ماجراجوییهای بیرون از شهر هستند، دسترسی به طبیعت بسیار آسان بوده و برای علاقهمندان گردش در شهر هم مناطق بیهمتایی وجود دارند. برای آن که با معروفترین و جذابترین محلههای این شهر آشنا شوید، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.
گس تاون
«گس تاون» (Gastown) به ویژه در شب، زمانی که چراغهای خیابان «واتر استریت» (Water Street) روشن شده و لامپهای رؤیایی درختان شروع به درخشیدن میکنند بسیار زیبا و دیدنی میشود. خوشبختانه این محله را به خاطر رستورانها و کافههایش میشناسند؛ پس میتوانید برای شام روی آن حساب کنید. برای یک وعده غذای دریایی عالی میتوانید به سراغ کافه واتر استریت بروید. «پکینپا» (Peckinpah) هم کبابهایی به سبک کارولینا ارائه میکند. جدای از تنوع رستورانها، گس تاون به خاطر تاریخش نیز اهمیت دارد؛ زیرا تنها محله ونکوور با خیابان سنگفرش است. بدون بازدید از «هتل اروپا» که به ساختمان «فلت آیرون» (Flatiron) نیویورک شباهت دارد از محله خارج نشوید.
مین استریت
«مین استریت» (Main Street) را پاسخ ونکوور به بروکلین نیویورک هم مینامند؛ زیرا قطب بوتیکهای مستقل، بهترین رستورانهای جهان، کافی روسترهای شناختهشده است. اکثر کسب و کارهای مین استریت بین خیابان پنجم تا سی و سوم شرقی قرار دارند. از مغازههای معروف اینجا میتوانیم به «فرانت اند کمپانی» (Front and company) و «هشتم و مِین» (8th & Main) اشاره کنیم. برای قهوه میتوانید به «پارالل ۴۹ ام» (49th Parallel) سر بزنید. اگر چند بلوک از غرب خیابان سی و سوم پیاده بروید، پارک «کوئین الیزابت» (Queen Elizabeth) را پیدا خواهید کرد.
کامرشال درایو
این محله در بین مردم به «درایو» (The Drive) شناخته میشود و خیابانی پر از بوتیک، رستوران، کافه و خواربار فروشی است. قطب اصلی خیابان شامل ۲۱ بلوک میشود که از خیابان «ونبلز» (Venables) تا خیابان سیزدهم کشیده شدهاند. در طول این خیابان بیش از ۴۰۰ کسب و کار مختلف وجود دارند. بهترین چیز درباره درایو، استقلال آن است؛ بیشتر کسب و کارهای اینجا بدون شعبه بوده و توسط مالکان اداره میشوند. به این محله لقب ایتالیای کوچک را هم میدهند. در اینجا رستورانهایی که غذاهای مکزیکی، کارائیبی، ژاپنی و اسپانیایی ارائه کنند کم نیستند. سعی کنید حتماً به «ریو تئاتر» (Rio Theatre) تاریخی و مستقل هم سر زده و از تازههایش باخبر شوید.
ییل تاون
«ییل تاون» (Yaletown) در جنوب شبه جزیره مرکز شهر ونکوور واقع شده و بازسازیهای اخیر آن متعلق به نمایشگاه بینالمللی سال ۱۹۸۶ میلادی هستند. از آن زمان ساختمانهای مسکونی بیشتری در محله ساخته شده و انبارهایش تبدیل به غذاخوریهای جوانپسند و کسب و کارهای گوناگون شدهاند. سکوهای خارجی بزرگ انبارها که زمانی برای خالی کردن و بارگیری راحتتر مورد استفاده قرار میگرفتند، اکنون پاسیوهای شهری تابستانی شدهاند. موقعیت ساحلی اینجا در طول «سیوال» (Seawall) یکی از جذابیتهایش به شمار میرود.
المپیک ویلج
«المپیک ویلج» (Olympic Village) یا دهکده المپیک، در محوطه «فالس کریک» (False Creek) ونکوور قرار داشته و در سال ۲۰۱۰ به عنوان قسمت مسکونی بازیهای المپیک زمستانی مورد استفاده قرار گرفت. اکنون اینجا یکی از سبزترین جوامع به شمار آمده و به خاطر موقعیت ساحلی، افق شهر و کوهستانهای اطراف، مناظری زیبا داشته که با نماهای «جهان علم» (Science World) تکمیل میشود. در تابستان میتوانید به پاسیوی «تپ اند برل» (Tap and Barrel) رفته یا از بستنیهای «ارنست» (Earnet) هم لذت ببرید.
وست اند
محله «وست اند» (West End) در غرب مرکز شهر ونکوور قرار داشته و به خاطر آن که برای هر کسی چیزی دارد، یکی از محلههای جذاب و پر طرفدار محسوب میشود. ساحل خلیج انگلیسی هم در همین جا قرار داشته و پارک ساحلی «سانست» (Sunset) و مرز پارک استنلی هم در همین حوالی هستند و برای کسانی که گردشهای این چنینی دوست دارند ایدهآل خواهد بود. برای علاقهمندان مد خبر بهتری داریم؛ خیابان «رابسن» (Robson Street) معروف که به خیابان خرید ونکوور شناخته میشود، در این محله قرار دارد. البته میتوانید سراغ رستورانهای بینظیر آن مانند «تیمبر» (Timber) و «فورِج» (Forage) هم بروید. خیابان «دِنمان» (Denman Street) هم پر از رستورانهای فوقالعاده است.
کیتسیلانو
در دهه ۱۹۶۰، «کیتسیلانو» (Kitsilano) بیشتر پاتوق هیپیها بود. امروزه این محله را به خاطر پارک ساحلی و استخر عمومی آب شورش میشناسند که در تابستانها پر از جمعیت میشوند. در خیابانهای اصلی این محله یعنی خیابان چهارم غربی و برادوی غربی، بوتیکها، فستیوالهای تابستانه و رستورانهای مختلفی را خواهید دید. اگر میخواهید از موزه ونکوور دیدن کنید باید به پارک «وانیر» (Vanier) بروید.