gardeshban.ir

طرز تهيه شيريني ونيزي معروف و خوشمزه

شيريني ونيزي که خود ونيزي‌ها به آن، شيريني انگشتي هم مي‌گويند، به راحتي آماده مي‌شود و به همان سرعت نيز مي‌توانيد آن را نوش جان کنيد.
کد خبر: ۵۴۶۹۴
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۱-1401 April 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
شيريني ونيزي که خود ونيزي‌ها به آن، شيريني انگشتي هم مي‌گويند، به راحتي آماده مي‌شود و به همان سرعت نيز مي‌توانيد آن را نوش جان کنيد. 



تردي و نازکي و از طرفي حجم بالاي کره که در مواد اوليه آن است، شما را به يکي مشتريان هميشگي آن تبديل مي‌کند، به قولي اين شيريني در دهان شما آب مي‌شود. 

با ما همراه باشيد تا به شما آموزش دهيم که در کمتر از ۴۰ دقيقه يک شيريني نوروزي خانگي آماده کنيد. 

مواد لازم براي تهيه شيريني ونيزي 

کره پاستوريزه 225گرم
آرد225 گرم
پودرقند50 گرم
عصاره وانيل
يک چهارم قاشق چايخوري
نشاسته ذرت50 گرم

شکلات چيپسي به ميزان لازم براي تزئين شيريني طرز تهيه شيريني ونيزي مرحله اول قبل از هر کاري فر را در دماي 175 درجه قرار دهيد تا گرم شود. 

کره را از يخچال خارج کنيد و اجازه دهيد تا با دماي اتاق هم دما شود، سپس کره نرم شده را در يک طرف بزرگ بريزد، پودر قند و عصاره وانيل را اضافه کنيد و هم بزنيد. 

مرحله دوم مواد را آنقدر سريع هم بزنيد تا کرم رنگ شود و به غلظت بالايي برسد. زمانيکه ترکيبي يک دست داشتيد، هم زدن را متوقف کنيد. 

مرحله سوم آرد و نشاسته ذرت را با هم ترکيب کنيد و سه بار الک کنيد. حالا نوبت آن است که مواد تر و خشک شيريني ونيزي را مخلوط کنيد. ترکيب را به خوبي هم بزنيد تا در نهايت خميري نرم و يکدست داشته باشيد. 

مرحله چهارم خمير را داخل قيف بريزيد و از ماسوره ستاره‌اي شکل استفاده کنيد. سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و خمير شيريني را با فاصله مناسب روي کاغذ بريزيد. ( اينکار را با توجه به شکل نهايي شيريني ونيزي انجام دهيد). 

مرحله پنجم سيني را در طبقه وسط فر قرار دهيد و به مدت 20 دقيقه صبر کنيد تا شيريني‌هاي خوشمزه آماده شوند. مرحله ششم بعد از 20 دقيقه آن‌ها را از فر خارج کنيد تا خنک شوند. 

پس از سرد شدن شيريني‌ها، به تزيين آن‌ها مي‌رسيم. در اين مرحله شکلات‌هاي چيپسي را به روش بن ماري ذوب کنيد و به آرامي يک طرف شيريني را به شکلات آغشته کنيد. مرحله هفتم آن‌ها را روي توري بچينيد تا شکلات اضافه بچکد و خنک شود. 

حالا شيريني شما آماده است تا در کنار چاي يا هر نوشيدني ديگري سرو شود. نکته تا زمانيکه شکلات روي شيريني گرم است مي‌توانيد پودر نارگيل، پودر پسته، ترافل و… براي تزئين استفاده کنيد. 

اگر دوست داشته باشيد مي‌توانيد به جاي شکلات آب شده انواع مارمالاد و مربا مانند مربا آلبالو و مرباي توت فرنگي را روي بعضي از شيريني‌ها بريزيد تا طعم‌هاي مختلف داشته باشيد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها