gardeshban.ir

طرزتهیه سالاد یونانی؛ خوشمزه و سالم

اگر پنیر در آب شور قرار دارد آن را آبکش کنید و روی تخته آشپزخانه، به قطعات حبه‌ای ۲ سانتی متری برش دهید.
کد خبر: ۵۵۳۰۸
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۱-1401 June 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
اگر به تازگی تصمیم به سالم خواری گرفته اید  و به دنبال درست کردن سالادها رفته باشید، شاید فکر کنید چقدر تعداد سالادهایی که می‌شناسید کم است اما اشتباه می‌کنید، صدها سالاد متنوع و خوشمزه وجود دارد که یکی از آن‌ها سالاد یونانی است که درست کردنش را به شما پیشنهاد می‌کنیم.




مواد لازم

 پنیر فتا: 250 گرم
 خیار: 250 گرم
 گوجه فرنگی: 2 عدد
 زیتون سیاه: 250 گرم
 پیاز قرمز (پیازچه): 1 عدد (4 عدد)
 عسل: یک قاشق چای خوری
 روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
 لیموی تازه: نصف یک عدد
 نمک و فلفل: به میزان لازم

 طرز تهیه

1- اگر پنیر در آب شور قرار دارد آن را آبکش کنید و روی تخته آشپزخانه، به قطعات حبه‌ای ۲ سانتی متری برش دهید.

2- خیار را از طول به دو نیم کنید و پس از بیرون آوردن دانه‌های آن به کمک یک قاشق چای‌خوری، آن را هم به قطعات ۲ سانتی‌متری برش بزنید.

3- خیار و پنیر را داخل یک کاسه سالادخوری بریزید.

4- هسته زیتون‌ها را بگیرید و با پیاز قرمز ورقه شده یا پیازچه ریز خرد شده به کاسه اضافه کنید
.
5- گوجه فرنگی‌ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و دانه‌های آن را توسط یک قاشق بیرون بیاورید.
 سپس به قطعات کوچک نگینی برش بزنید و به کاسه اضافه کنید.

6- با دست مواد خرد شده داخل کاسه را زیر و رو کنید.

7- عسل را با روغن زیتون مخلوط کنید و روی مواد سالاد بریزید. کمی آب‌لیمو و چاشنی نمک و فلفل هم برای طعم بهتر اضافه کنید.

8- روی سالاد را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

9- سالاد را در بشقاب بکشید، روی آن را تزیین و با نان پیتا سرو کنید.

 نکته: دستور ارائه شده در فوق مربوط به سالاد یونانی اصل است ولی در صورت تمایل می‌توانید به جای خیار از کدو سبز در آن استفاده کنید. هرچند کدو سبز عطر و بوی خیار را ندارد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار