گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم مگنولیا کیک:
کیک کاکائویی یا بیسکوییت ۱ بسته
شیر ۱ لیتر
شکر ۱ لیوان
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲ قاشق غذا خوری
خامه ۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه مگنولیا کیک
برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص مگنولیا کیک ، ابتدا کیک را درون یک کاسه خرد می کنیم، در صورت نبود کیک می توانیم از انواع بیسکویت استفاده کنیم. اگر قرار است به جای کیک از بیسکوییت استفاده کنیم، بیسکوییت ها را خرد می کنیم.
در این مرحله یک قابلمه مناسب بر می داریم، سپس شیر را به همراه شکر و نشاسته و آرد با هم درون قابلمه می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مرتب هم می زنیم.
بعد از حدود ۵ دقیقه که پودینگ پخته شد، خامه را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم و با همزن می زنیم تا مخلوط شود. مقداری از پودینگ را درون لیوان ها می ریزیم. سپس روی آن را کیک یا بسکوییت خرد شده می ریزیم.
مجدد از پودینگ روی لایه بیسکوییت ها می ریزیم. سپس روی پودینگ را با شکلات رنده شده یا ترافل های رنگی تزیین می کنیم. می توان به جای کیک یا بیسکوییت از میوه های مختلف مانند توت فرنگی یا موز استفاده نمود.