gardeshban.ir

پارمیجانا دی ملانزانه؛ خوراک بادمجان به روش ایتالیایی

این غذا در فر طبخ می شود و بسیار خوشمزه است. می توان از این غذا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها تهیه و سرو نمود.
کد خبر: ۵۶۰۰۵
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۱-1401 August 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
یک غذای تابستانی و فوق العاده لذیذ ایتالیایی با بادمجان و پنیر پارمزان تهیه می‌شود. این غذا نانی است و برای فصل تابستان مناسب است. 

این غذا به صورت لایه ای تهیه می شود و کاملا گیاهی است که می توان برای رژیم های گیاه خواری توصیه و سرو نمود. 

این غذا در فر طبخ می شود و بسیار خوشمزه است. می توان از این غذا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها تهیه و سرو نمود.




 
مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان۲ عدد
پنیر موتزارلا۲۵۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده۳ تا ۴ قاشق غذا خوری
ریحان سبز تازه و خرد شده به میزان لازم
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی
 روغن زیتون به مقدار لازم
گوجه فرنگی تازه پوره شده یا پوره آماده به مقدار لازم
سیر له شده۱ تا ۲ حبه
ریحان سبز تازه مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز۱ عدد

طرز تهیه پارمیجانا دی ملانزانه

مرحله اول

برای تهیه خوراک خوشمزه ایتالیایی با بادمجان در ابتدای کار، به تهیه سس این خوراک می پردازیم. برای این منظور پیاز ها را شسته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.
 
مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به روغن داغ اضافه کرده و تفت می ‌دهیم تا طلایی و سبک شود. سپس سیر له شده را اضافه می‌ کنیم و در آخر گوجه فرنگی ها را پوره می‌کنیم و یا پوره آماده را به آن اضافه می‌ کنیم. ریحان را هم ریز خرد می ‌کنیم و به آن اضافه می ‌کنیم.

مرحله سوم

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و درب ظرف را می‌گذاریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد و رنگ بگیرد. در ادامه بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت حلقه حلقه خرد می ‌کنیم، سپس در آب و نمک به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌ دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله بادمجان ها را پس از گذشت ۱۵ دقیقه روی حوله آشپزخانه قرار می ‌دهیم تا کمی خشک شود، و در مقداری روغن هر دو طرف آن را سرخ می‌ کنیم. می‌توانیم بعد از سرخ کردن روی حوله کاغذی قرار دهیم تا روغن اضافی آن برود.
 
مرحله پنجم

سپس در ظرف پیرکس قرار می‌دهیم. بعد روی بادمجان ها به صورت یکدست یک لایه پنیر پارمزان رنده شده و پنیر پیتزا موتزارلا رنده شده می ‌پاشیم. هم چنین مقداری ریحان خرد شده ریخته و در آخر، روی آن سس اضافه می‌کنیم.

به همین ترتیب لایه ها را ادامه می ‌دهیم تا همه مواد تمام شود. سپس ظرف را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت حداقل ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. می‌توان این غذا را با نان چیاباتا و یا هر نانی که مورد علاقه هست به صورت گرم و یا سرد سرو کرد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار