گردشبان (gardeshban.ir) :
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯم
ﻗﺎﺭﭺ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ: ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﮐﺪﻭ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ: ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﮐﺮﻩ ﯾﺎ ﻣﺎﺭﮔﺎﺭﯾﻦ: ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺁﺏ: ۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ: ۴ ﻋﺪﺩ
ﻧﻤﮏ: ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻓﻠﻔﻞ: ﯾﮏ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﭘﻨﯿﺮ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﻣﻮﺯﺍﺭﻻ: ﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺳُﺲ
ﻣﺎﺭﮔﺎﺭﯾﻦ ﯾﺎ ﮐﺮﻩ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ : ﯾﮏ ﻋﺪﺩ
ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﻭ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ: ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﭘﻮﺩﺭ ﺭﯾﺤﺎﻥ: ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻧﻤﮏ: ﯾﮏ ﻫﺸﺘﻢ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ
۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﯼ ﺫﻭﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﻭ ﮐﺪﻭﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻥ ﺗﻔﺖ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﻧﺪ.
* ﻗﺎﺭﭺ ﻭ ﮐﺪﻭﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﺎﺑﻪ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭﻭﻥ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺎﺑﻘﯽ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ.
* ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ، ﺁﺏ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭﻭﻥ ﮐﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ.
* ﻫﻢ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ، ﻟﺒﻪ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻠﻨﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﺷﯿﺐ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎﯼ ﭘﺨﺘﻪ ﻧﺸﺪﻩ ﺩﺭ ﺯﯾﺮ، ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﻭﺍﻥ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﯾﮏ ﺩﺳﺖ ﺑﭙﺰﻧﻨﺪ.
* ﻭﻗﺘﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﺪﻧﺪ، ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺍﺯ ﺳﺒﺰﯼ ﺟﺎﺕ، ﺭﻭﯼ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﺍﻣﻠﺖ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﻤﻠﻮ ﺍﺯ ﭘﻨﯿﺮ ﮐﻨﯿﺪ.
* ﺳﭙﺲ ﻟﺒﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺗﺎ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ﯾﮏ ﺗﺎ ﺩﻭ ﺩﻗﯿﻘﻪ، ﺩﺭﺏ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.
* ﻫﻢ ﺯﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺪﻥ ﺍﻣﻠﺖ، ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺍﯼ ﺫﻭﺏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﻣﺎﺑﻘﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﺳُﺲ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۵ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﻭ ﻣﺮﺗﺐ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ.
* ﺳُﺲ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺍﻣﻠﺖ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﯿﻞ ﮐﻨﯿﺪ.