gardeshban.ir

طرز تهیه چامپای گوشت؛ یک غذای هندی لذیذ

روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.
کد خبر: ۵۶۴۵۰
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱-1401 September 27
گردشبان (gardeshban.ir) :




مواد لازم

گوشت گوساله چرخ کرده: 300 گرم
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوری
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
پودر گشنیز: یک قاشق چای خوری
پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، رنده شده
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
پودر هل سبز: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر زیره سبز: یک قاشق چای خوری
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه

روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.کمی زردچوبه هم اضافه کنید.بعد گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه های گوشت را از هم تند تند باز کنید.

فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.

گوجــه فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته 15 دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار