gardeshban.ir

طرز تهیه کلوچه عربی سنتی، انتخابی مناسب برای عصرانه

کلوچه عربی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که در کشورهای عربی طرفدارهای زیادی دارد.
کد خبر: ۵۶۵۲۲
تاریخ انتشار : شنبه ۰۳ دی ۱۴۰۱-1401 October 03
گردشبان (gardeshban.ir) :




کلوچه عربی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که در کشورهای عربی طرفدارهای زیادی دارد.

مواد لازم کلوچه عربی

تخم مرغ۲ عدد متوسط
شکر۱۰۰ گرم
روغن مایع۱۵۰ میلی لیتر
آب۷۵ میلی لیتر
شیرخشک۶۰ گرم
نمک۱ پنس
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر۱۰ گرم
آرد۵۰۰ گرم
پودر زنجبیل نوک قاشق چایخوری

مواد لازم رومال

تخم مرغ۱ عدد
پودر نسکافه۲ قاشق چایخوری
آب جوش۱ قاشق غذاخوری
کنجد برای تزیین

طرز تهیه کلوچه عربی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه عربی خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه تخم مرغ ها را به همراه روغن مایع، وانیل، آب، شیر خشک، نمک و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با همزن دستی به خوبی هم می زنیم تا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ۳ قاشق از مقدار آرد را به همراه بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس آرد باقی مانده را پس از الک کردن کم کم به کاسه می افزاییم تا خمیری نرم و لطیف حاصل شود.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر به دست آمده را بین دو کیسه فریزر با کمک وردنه به قطر ۷ میلی متر باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. حالا با ته ماسوره وسط خمیر را کاتر زده تا سوراخ شود، سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله پنجم

در ادامه خمیرها را درون سینی فر گذاشته، سپس پودر نسکافه را به همراه آب جوش مخلوط کرده و اجازه می دهیم خنک شود. حالا تخم مرغ را به مخلوط نسکافه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

در ادامه روی خمیرها را با مخلوط نسکافه رومال کرده و با چنگال به دلخواه طرح می زنیم. حالا مقداری کنجد به صورت پخش روی خمیرها ریخته و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کلوچه ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید در حین پخت یک کاسه آب جوش درون فر بگذارید تا باعث رطوبت شود و بافت کلوچه کاملا نرم و لطیف بماند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و کلوچه ها را پس از خنک شدن سرو می کنیم. نوش جان.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار