گردشبان (gardeshban.ir) : پاستا یکی از غذاهای خوشمزۀ ایتالیایی است. این روزها انواع مختلف پاستا در کافهها و رستورانها سرو میشود. طرز تهیه پاستا بسیار ساده و آسان است. پاستا کاربونارا یکی از انواع پرطرفدار این غذا است که سریع آماده میشود و طعم خوبی دارد.
مواد لازم:
پاستا: ۴۰۰ گرم
قارچ خردشده: ۲۰۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
تخممرغ: ۲ عدد
خامه: یک پیمانه
پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
پیازچه: ۴ دسته
ژامبون مرغ: ۲۰۰ گرم
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
طرز تهیه پاستا کاربونارا بسیار ساده است. در قابلمه مقداری آب ریخته، روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. مقداری نمک در آن بریزید. وقتی آب به جوش آمد، پاستا را داخل آن بریزید. حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه زمان لازم است تا پاستا بپزد و نرم شود. بعد از پخته شدن پاستا، آن را آبکش کنید. قبل از آبکش کردن، حدود نصف آب داخل قابلمه را کنار بگذارید.
کره را در تابه آب کنید و قارچهای خرد شده را به آن بیفزایید. مقداری آبلیمو روی آنها بریزید و شروع به تفت دادن قارچها کنید. استفاده از آبلیمو برای آن است که قارچها تغییر رنگ ندهند و سفید بمانند.
در ظرفی تخممرغها را شکسته، به هم بزنید و با خامه، پنیر پارمزان، پیازچه و نمک مخلوط کنید.
ژامبونهای مرغ را خرد کنید. مخلوط خامه، ژامبونها، پاستای پخته شده و آب پاستا را که هنگام آبکش کردن پاستا کنار گذاشته بودید، داخل تابهای بزرگ بریزید و روی حرارت هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
پاستا حاضر است. آن را در ظرف دلخواهتان سرو کنید. میتوانید مقداری پنیر پارمزان رندهشده روی آن بریزید و با چند برگ ریحان و تعدادی گوجهفرنگی گیلاسی تزیین کنید.
اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید، میتوانید در این پاستا از میگو هم استفاده کنید. برای این کار، حدود ۲۰۰ گرم میگو را بشویید و در کره تفت دهید و به پاستا اضافه کنید.