gardeshban.ir

بیوَر یا ترشی فلفل محلی همدانی

بیوَر یا فلفل همدانی ، نوعی فلفل با تندی ملایم است که بیشتر در شهر همدان استفاده می شود. از فلفل بیوَر میتوانید به صورت خام ، کبابی یا در ترشی استفاده کنید.
کد خبر: ۵۷۴۵۴
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۱-1401 December 16
گردشبان (gardeshban.ir) :



بیوَر یا فلفل همدانی ، نوعی فلفل با تندی ملایم است که بیشتر در شهر همدان استفاده می شود. از فلفل بیوَر میتوانید  به صورت خام ، کبابی یا در ترشی استفاده کنید.

مواد لازم ترشی بیور همدانی 
 
فلفل بیور 500 گرم
سرکه  750 میلی لیتر
نمک 1 تا 2 قاشق غذا خوری
 
طرز تهیه ترشی بیور همدانی

فلفل ها را بشویید و آبکش کنید و هر کدام را با سوزن سوراخ کنید تا سرکه به داخلشان نفوذ کند سپس در قابلمه بریزید و رویش را با آب پر کنید و 2 قاشق غذا خوری نمک اضافه کرده و چند ساعت تا یک شب بگذارید در آب نمک بماند تا تلخیشان گرفته شود و آبکشی کنید. 

قابلمه ای بزرگ و پر آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید سپس بیورها را داخل آب جوش بریزید و 30 ثانیه بجوشانید و آبکش کنید. ( بیشتر از این زمان بیورها له شده و ظاهرشان خراب می شود ) 

زمانی که آب فلفل ها کاملا گرفته شد به مدت 3ساعت روی پارچه حولهای  پهن کنید تا خشک شوند.

فلفل های همدانی را داخل شیشه بریزید و رویشان را با سرکه پرکنید و در شیشه را محکم کنید و در گوشه ای خنک قرار دهید.

بعد از 7 – 10 روز ترشی جا می افتد.

افزودن نمک به این ترشی کاملا سلیقه ای است.  

مواد لازم ترشی بیور با سیر  

 فلفل بیور    ۱ کیلو
 سرکه ۲ لیوان
 نمک ۲ قاسق غذا خوری
 سیر  ۱ بوته
آب  به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بیور با سیر 

فلفل بیرور را بشویید و آبکش کنید. 

مقداری آب با یک قاشق چایخوری نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید زمانی که به جوش آمد فلفل ها را در قابلمه ریخته و 5 دقیقه بجوشنید تا تلخی اش گرفته شود. 

فلفل ها را آبکشی کرده با دستمال آشپزخانه خشک کنید و به همراه 4 لیوان آب و سرکه و نمک روی حرارت بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود. 

سیرها را پوست گرفته به فلفل ها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید و درش را ببندید .

10 روز در یخچال بگذارید تا ترشی بیور همدانی جا بیوفتد.

میتوانید از سبزیجات معطر مثل نعنا و ترخون یا تخم گشنیز در این ترشی استفاده کنید. 
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار