gardeshban.ir

طرز تهیه کتلت سیب زمینی به روش شیرازی

برای تهیه کتلت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. سپس پوشت سیب زمینی ها را می گیریم.
کد خبر: ۵۷۶۹۶
تاریخ انتشار : شنبه ۰۵ فروردين ۱۴۰۲-1402 January 05
گردشبان (gardeshban.ir) :



مواد لازم برای ۴ نفر

سیب زمینی۵ عدد متوسط
پیاز۱ عدد درشت
سیر۱ حبه
سس فرانسوی۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۲ قاشق غذاخوری + ۱ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
پنیر پیتزا۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کتلت سیب زمینی 

مرحله اول

برای تهیه کتلت سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. سپس پوشت سیب زمینی ها را می گیریم.
 
مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. پس از اینکه سیب زمینی به طور کامل خنک شد،  سیر و پیاز را رنده می کنیم و بعد از گرفتن آب اضافی شان به کاسه اضافه می کنیم.
 
مرحله سوم

در این مرحله پنیر پیتزا را به همراه سس مایونز، تخم مرغ ها و ۲ قاشق غذاخوری آرد سوخاری به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مقداری نمکف فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را با قاشق یا دست به خوبی مخلوط می کنیم.
 
مرحله چهارم

در این مرحله مایه کتلت را چند دقیقه ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند، در صورتی که مایه کتلت سفت بود و چسبندگی نداشت باید یک تخم مرغ دیگر به ان اضافه کنیم تا چسبندگی پیدا کند. در ادامه آرد سوخاری را جلوی دستمان قرار می دهیم.
 
مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل ان می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شودف سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و با دست آنرا شبیه کوکو شکل می دهیم.
 
مرحله ششم

حالا آنرا در آرد سوخاری می غلطانیم تا به طور کامل پوشش داده شودف سپس در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود، پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
 
مرحله هفتم

پس از اینکه سرخ کردن کتلت ها به پایان رسید آنها را درون توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان و سس دلخواه سرو می کنیم.
 
نکات پخت کتلت سیب زمینی 

سس مناسب

کتلت ها معمولا به همراه سس قرمز یا همان سس کچاپ سرو می شوند، البته بعضی افراد هم هستند که از سس های دیگر مثل سس فرانسوی یا هزار جزیره استفاده می کنند.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار