گردشبان (gardeshban.ir) :
بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا به اصطلاح بلغور که به زبان ترکی یارما گفته می شود تهیه می گردد به همین دلیل دارای خواص و مواد معدنی فراوان است.
یارما پلو یا بلغور پلو ترکیه ای به تنهایی یا به همراه گوشت ، مرغ ، پنیر فتا یا ماست سرو می شود. یارما پلو در ترکیه با طعم تند آماده می شود ولی اگر ذائقه شما به تندی عادت ندارد میتوانید فلفل کمی به آن بزنید یا فلفل قرمز را از دستور حذف کنید.
مواد لازم بلغور پلو ترکیه ای
بلغور پلویی 2 لیوان
گوجه فرنگی1 عدد
پیاز1 عدد
فلفل سبز1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
طرز تهیه بلغور پلو ترکیه ای
بلغور را پارک کرده بشویید و به مدت 2 ساعت در آب خیس کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود.
فلفل سبز نگینی شده را به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید.
گوجه را پوست گرفته پوره کنید و به همراه رب گوجه به پیاز داغ اضافه کرده تفت دهید تا غلیظ شود.
آب بلغور را خالی کرده به سس اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را با آب جوش بپوشانید و صبر کنید تا آب تبخیر شود سپس در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه بلغور را دم کنید.
بلغور پلوی شما آماده است و میتوانید به همراه ماست چکیده سرو نمایید.