gardeshban.ir

طرز تهیه لوه کباب؛ غذای سنتی مازندران

لوه کباب غذای سنتی مازندرانه و توی عروسی‌ها سرو می‌کنند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می‌کنند.
کد خبر: ۵۸۱۰۴
تاریخ انتشار : شنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲-1402 February 09
گردشبان (gardeshban.ir) :



لوه کباب غذای سنتی مازندرانه و توی عروسی‌ها سرو می‌کنند و البته که خیلی لذیذه. لوه کباب رو با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می‌کنند.

مواد لازم

 ۵ عدد آلو بخارا
 ۸ عدد آلوچه برغانی
 ۸ عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)
 ۲ عدد گوجه فرنگی
 ۱ عدد پیاز
 ۱ قاشق غذا خوری رب نارنج
 ۶ حبه سیر
 ۱ کیلو گوشت ران گوسفند
 نمک و فلفل (به میزان لازم)

دستور تهیه:

گوشت رو به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد کرده و هر حبه سیر رو داخل این شکاف‌ها می‌کنیم.

توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه کرده و کمی روی اون، طلایی بشه، سرخ می‌کنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب می‌ریزیم.

در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه می‌کنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه.

بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه می‌کنیم و شعله رو کم کرده و می‌ذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره!
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار