gardeshban.ir

توضیحات سرپرست حجاج ایرانی در خصوص کاهش مدت سفر حج

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در خصوص کاهش مدت سفر حج گفت: یکی از موارد تأثیرگذار در زمینه کاهش مدت سفر مربوط به هتل‌های مدینه است؛ تعدای از هتل‌های مدینه برای گسترش مسجد‌النبی، تخریب شده است به همین دلیل ظرفیت این هتل‌ها از ما گرفته شده است.
کد خبر: ۵۸۳۱۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲-1402 February 27
گردشبان (gardeshban.ir) :
توضیحات سرپرست حجاج ایرانی در خصوص کاهش مدت سفر حج


حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در حاشیه همایش آموزشی توجیهی زائران حج تمتع 1402 استان تهران، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه به دیدار روز آینده مسئولان و کارگزان حج با رهبر معظم انقلاب، آیا توصیه ایشان درباره کاهش مدت سفر و هزینه حج، محقق شد است، گفت: در رابطه با کاهش سفر، رهبر انقلاب حکیمانه فرمودند که «کار نشد ندارد، بررسی کنید و اگر امسال هم نشد دنبال این باشید که کاهش هزینه اتفاق بیفتد».

وی افزود: طبق توصیه‌های ایشان این کار پیگیری شده است اما همه ظرفیت‌های کار در اختیار ما نیست یعنی سازمان حج و زیارت یک سازمان در کشور است و 17 سازمان و وزارتخانه و نهاد باید کار کنند که این امر انجام شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: یکی از موارد تأثیرگذار در زمینه کاهش مدت سفر مربوط به هتل‌های مدینه است؛ تعدای از هتل‌های مدینه برای گسترش مسجد‌النبی، تخریب شده است به همین دلیل ظرفیت این هتل‌ها از ما گرفته شده است.

وی در خصوص کاهش مدت سفر به عوامل دیگر نیز اشاره کرد و گفت: عربستان طول مدت تشرف کشورهایی که بیش از 30 هزار زائر دارند را یک ماه تعیین کرده و اعلام کرده است اما برای برخی کاروانهای ما(کاروانهایی که ابتدا عازم حج شدند) این مدت بیش از 40 روز خواهد شد.

به گفته وی ایام تشریق و تعطیلی فرودگاه‌ها باعث می‌شود که مدت زمان سفر بیش از 40 روز شود، بنابراین همه امور در اختیار ما نیست و بخشی از کار مربوط به عربستان است

وی در ادامه به کاهش ظرفیت خادمین حج 1402 اشاره و خاطرنشان کرد: همه امور و اقدامات صورت گرفته در سازمان حج و زیارت، بعثه مقام معظم رهبری و مرکز پزشکی هلال اهمر در خصوص کاهش خادمین و افزایش زائران انجام شده است. 

حجت‌الاسلام نواب تاکید کرد که کاهش خادمین مشروط به این بوده است که از کیفیت کار کاسته نشود.

وی در این زمینه به همکاری برخی از زائران اشاره کرد و افزود: طبق تدابیر انجام شده، برخی از زائران (افرادی که سابقه کار پزشکی دارند) حاضر شدند در گروه‌های پزشکی به صورت افتخاری همکاری کنند یا برخی از روحانیونِ زائر نیز با مراجعه به ما اعلام کردند که در ایام حج هر کمکی لازم باشد،‌انجام می‌دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در ادامه با بیان توصیه‌ای به زائران، گفت: توصیه‌هایی را در قالب 7 بند به زائران ارائه کردم اما مهمترین توصیه این است که زائر به این نکته توجه داشته باشد که به چه جای ارزشمندی سفر کرده و با تعاون و همکاری با سایر زائرین بتواند حج و حج گزاران را یاری کند.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار