گردشبان (gardeshban.ir) :
وقتی اسم املت آورده می شود ناخوداگاه یاد املت گوجه فرنگی و تخم مرغ می افتیم. حال آنکه مکزیکی ها همین املت را کمی متفاوت تر درست می کنند که از آن سادگی املت معمولی درمی آید و بسیار خوشمزه می شود. در زیر دستور تهیه آن آمده است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
3 ق س روغنزیتون
2 عدد سیر رنده شده
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل دلمهای قرمز
1 عدد فلفل قرمز خردشده
1 ق چ فلفل پاپریکا
5-4 عدد گوجهفرنگی خردشده
2 /1 ق چ زیره
6 عدد تخممرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
2 /1 پیمانه جعفری خردشده
2 ق س گشنیز خرد شده
طرز تهیه:
۱. در یک تابه مناسب مقداری روغنزیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را داخل آن بریزید و آنها را به مدت دو دقیقه تفت دهید. حالا فلفل دلمهای، گشنیز خردشده و فلفل قرمز را هم به آنها اضافه کنید و آ به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید.
۲. حالا گوجهفرنگیهای خردشده، فلفل پاپریکا، زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا مواد کمی غلیظ شود.
۳. به کمک قاشق شش حفره داخل مواد ایجاد کنید سپس تخممرغها را داخل آن حفرهها بشکنید. در تابه را بگذارید و به مدت ۴ تا ۸ دقیقه صبر کنید تا تخممرغها کاملاً بپزند. حالا تابه را از روی حرارت بردارید، آن را با مقداری فلفل و جعفری خردشده تزیین کرده و سرو کنید.
اگر می خواهید املت طعم بهتری داشته باشد میتوانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید.