گردشبان (gardeshban.ir) :
مادربزرگ های ولزی همیشه با پیراشکی سیبزمینی از فرزندان و نوههایشان پذیرایی میکنند. پیراشکی ای که خیلی راحت و سریع درست میشود و در بیشتر مهمانیها باید حتما یک ظرف بزرگ از آن روی میز باشد تا کسی بهانه نگیرد. پیراشکی سیبزمینی مردم ولز یک فرق بزرگ با بقیه پیراشکیها دارد. ولزی ها این پیراشکی را با نان تست و بدون زحمت درست کردن خمیر طبخ میکنند.
مواد لازم
۲ عدد سیبزمینی آب پز
یک پیمانه نخودفرنگی
به میزان لازم نان تست نرم
۱ ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک، فلفل پاپریکا و پودر گشنیز
پیاز یک عدد متوسط
طرز تهیه:
1. پیاز نگینی شده رادرمقداری روغن تفت دهید .
2. حالانخود فرنگی، نمک، پودر پاپریکا، فلفل و پودر گشنیز را هم اضافه کنید.
3. حالا سیبزمینی رنده شده را همراه با جعفری به موادتان اضافه کنید.
4. از موادتان بهاندازه یک قاشق غذاخوری روی نان تست بریزید.
5. حالا نان تست را شکل بدهید و در روغن روی حرارت کم سرخ کنید.
6. پیراشکی های شما آماده است. می توانید آنها را سرو کنید.