گردشبان (gardeshban.ir) :
روش تهیه سوپ مرغ و نارگیل تایلندی برای ۴ نفر
مواد لازم
• ۵۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل
• ۲۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
• نصف یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
• نصف یک عدد پیاز خرد شده
• دو پیمانه قارچ خرد شده
• یک تا ۲ عدد فلفل چیلی خرد شده
• یک تکه کوچک گالنگال (ریشه گیاهی از خانواده زنجبیل)
• یک عدد لیموترش
• یک قاشق غذاخوری سس ماهی
• یک قاشق چایخوری شکر
• یک عدد پیازچه خرد شده
• یک قاشق چایخوری برگ گشنیز
• یک عدد برگ لیمو
طرز تهیه
۱. شیر نارگیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
۲. شعله را کم کنید و گالنگال، چیلی و برگ لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه به حالت نیمجوش روی شعله باشد.
۳. مرغ های پخته و خرد شده را اضافه کنید. سس ماهی، شکر و آب لیموترش را اضافه کنید. در این مرحله می توانید حرارت را زیاد کنید و در صورت تمایل کمی آب مرغ به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
۴. پیاز، گوجه فرنگی و قارچ ها را به سوپ اضافه کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.
۵. از روی حرارت بردارید. پیازچه و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
۶. سپس آن را با برنج دمکشیده سرو کنید.