gardeshban.ir

بیف استروگانف روسی را چطور بپزیم؟

چکار کنیم که این بیف استروگانف خوش طعم را به میز غذای خودمان دعوت کنیم؟
کد خبر: ۵۹۲۹۲
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۲-1402 May 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
"بیف استراگانف"!، اسمش آدم رو یاد یک رمان میندازه: میشل استروگف! اما اشتباه نکنید این اسم یک غذاست که خیلی هم خوشمزه است مثل همان داستان روس که دلچسبی خاص خودش را دارد.




روس‌ها هم غذا‌های لذیذی دارند و هم خیلی هم سریع آماده می‌شوند. شاید مثل ما ایرانی‌ها حوصله‌ی منتظر نشستن برای جا افتادن غذا را ندارند.

حالا چکار کنیم که این بیف استروگانف خوش طعم را به میز غذای خودمان دعوت کنیم؟

مقدار مواد به نوع و سبک غذای شما و تعداد کسانی که میل می‌کنند بستگی دارد. برای یک غذای دونفره علی الحساب این اندازه‌ها را داشته باشید:

گوشت گوساله: ۴۰۰ گرم

قارچ: ۱۰ عدد

خامه: ۳ قاشق غذاخوری

پیاز: یک عدد

شیر: ۱ لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه: دلخواه

سیب زمینی: بسته به سطح علاقمندی!

قدم اول:

اگر در قفسه‌های پروتیینی فروشگاه‌ها جستجو کنید؛ بسته بندی‌های مخصوص بیف استروگانفی گوشت گوساله را خواهید دید. رشته‌های باریکی که حتی نیاز نیست زحمت خرد کردن آن‌ها را هم بکشید. اگر هم آماده نگرفتید مساله‌ای نیست، گوشت گوساله را به صورت نوار‌های باریک برش بزنید و مساله حل است. علت این که برش‌ها باید باریک باشند هم این است که گوشت سریع پخته شود. پس مساله اصلی همین گوشت‌های گوساله هستند که باید با ظرافت خاصی برش بخورند تا مجبور نباشید مثل آدامس توی دهانتان هی بجویدش!

قدم دوم:

پیاز داغ برای این غذا هم مثل غذا‌های ایرانی اهمیت زیادی دارد. اگر پیاز‌ها خیلی ریز باشند جلوه خوبی ندارد پس یا نگینی خرد کنید یا رشته ای. این جای کار دیگر به خودتان و سلیقه و ذائقه تان بستگی دارد. وقتی پیاز‌ها نرم و کاراملی شدند (حواستان باشد نسوزند، قهوه‌ای نشوند، چون برای تفت خوردن با گوشت هم به شکل و قیافه خوب پیاز‌ها نیاز داریم!) گوشت‌ها را اضافه می‌کنید. با حرارت بالا لطفا، که هم آب گوشت کشیده شود هم تفت بخورد و هم با شوک حرارتی زودتر مغزپخت بشود. وقتی رنگ گوشت خوب عوض شد (باز هم لطفا گوشت را نسوزانید!) کمی زردچوبه و فلفل اضافه کنید و مقدار کمی آب بریزید و بگذارید با در بسته مدت کوتاهی با شعله کم بپزند. آن‌ها برای خودشان راحت خواهند پخت...

قدم سوم:

حالا که گوشت و پیاز را به شعله گاز سپردید این سمت ماجرا بایستید و قارچ‌ها را برش بزنید. خیلی ریز نکنید، چون قارچ با حرارت دیدن به اندازه کافی کوچک می‌شود! برش‌های حلقه‌ای یا نیمه خیلی مناسب است. در ماهیتابه‌ای جدا بدون روغن قارچ‌ها را تفت بدهید. بعد که آبشان کشیده شد کمی کره اضافه کنید و به محض عوض شدن رنگ قارچ‌ها شعله را خاموش کنید.

قدم چهارم:

حالا لازم است که قارچ و گوشت و پیاز با هم توی ماهیتابه باشند. هم بخورند تا مزه هایشان قاطی شود. باز هم متذکر می‌شوم: شعله کم باشد. راز هر غذایی در آرام پختن آن است!

قدم پنجم:

سیب زمینی‌ها را خلال باریک برش بزنید. حتی می‌توانید با رنده‌های مخصوص آن‌ها را نواری ببرید یا حتی با رنده معمولی درشت آن‌ها را خرد کنید. کمی در آب سرد بگذارید و بعد از مدت کوتاهی آبکش کنید. حالا در روغن داغ سرخشان کنید. می‌توانید این مرحله را هم حذف کنید و به جای سیب زمینی از چیپس خلالی استفاده کنید. اما من اصلا توصیه نمی‌کنم. حالا که اینقدر زحمت کشیده اید تا یک غذای خوشمزه داشته باشید حیف است طعم واقعی سیب زمینی سرخ شده تازه از غذایتان گرفته شود. پس این بخش را هم با علاقه تمام به انجام برسانید که نتیجه جذابی در انتظارتان است!

قدم ششم:

در ماهیتابه‌ای که گوشت‌ها و قارچ‌ها هستند کمی شیر بریزید. بگذارید به جوش بیاید. نمک غذا را اندازه کنید؛ و وقتی شیر به غلظت رسید شعله را خاموش کنید و به غذایتان خامه اضافه کنید. خامه صبحانه. دست و دلبازی در این مرحله و توجه نکردن به کالری خیلی اهمیت دارد! خامه را خوب با محتویات ماهیتابه مخلوط کنید و حالا توی ظرف سرو بکشید... سیب زمینی‌ها را هم روی آن بریزید و لذت این غذای خوشمزه را ببرید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار