گردشبان (gardeshban.ir) :
یکی از انواع سالادهای خوشمزه روسی ، سالاد تک نفره است که برای مهمانی ها و مجالس بسیار شیک و مناسب است. این سالاد هم به همراه سالاد ماکارونی و سالاد سبزیجات بسیار پرطرفدار و راحت می باشد. برای اینکه بخواهید یک پیش غذای مناسب برای سفرهایتان تهیه کنید با ما در درست کردن سالاد تک نفره همراه شوید.
مواد لازم برای 12 نفر
سیب زمینی : 1 کیلوگرم
نخود فرنگی : 1 پیمانه
هویج : 4 عدد متوسط
خیارشور : 12 عدد
سس مایونز : 4 قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا :به تعداد کافی
نمک و ادویه :به مقدار کافی
طرز تهیه سالاد تک نفره
مرحله اول:
برای درست کردن سالاد تک نفره ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید ، هویج ها را هم داخل قابلمه ای جداگانه آبپز کنید.
مرحله دوم:
نخود فرنگی ها را نیز بخار پز و یا آبپز کنید ، ویا از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.
مرحله سوم:
خیارشورها را به صورت نگینی خرد کنید.
مرحله چهارم:
سپس سیب زمینی و هویج پخته شده را پوست بکنید و بعد از خنک شدن به صورت نگینی خرد کنید. کاسه ای مناسب انتخاب کنید و همه مواد آماده شده را به همراه سس مایونز و کمی نمک و ادویه های دلخواه داخل آن مخلوط کنید و با قاشق به آرامی مواد را هم بزنید.
روی ظرف سالاد را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و مواد کنار هم مزه بگیرند.
مرحله پنجم:
برای سرو سالاد ، قالب های مافین را چرب کنید و خمیر یوفکا را از وسط نصف کنید و داخل قالب روی هم بگذارید.
مرحله ششم:
سپس لایه دوم خمیر را ابتدا چرب کرده و از طرف چرب شده داخل قالب روی لایه اول قرار دهید.
مرحله هفتم:
فر با دمای 170 درجه روشن کنید و قالب ها را داخل فر قرار دهید تا رنگ خمیرها طلایی شوند.
مرحله نهایی
بعد سبد ها سرو سالاد پخته شده را از داخل فر بیرون بیاورید و بعد از خنک شدن با مواد سالاد پر کنید و با برگ جعفری و یا شوید تزیین کنید.