گردشبان (gardeshban.ir) :
مواد لازم
برنج - دو پیمانه
روغن - به میزان لازم
پیاز خردشده - یک عدد متوسط
فلفل دلمهای سبز خلالی خردشده- یک عدد
فلفل دلمهای رنگی خلالی خردشده -یک عدد
فیله گوجه فرنگی-یک پیمانه
نمک و فلفل- به میزان لازم
ادویه کاری- یک قاشق چای خوری
میگوی پاک کرده- 300 گرم
سرکه- یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
برنج را آبکش کنید. در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمهایها را در آن تفت دهید. سپس فیله گوجهفرنگی، نمک، فلفل و ادویهی کاری را بیفزایید و با حرارت ملایم بپزید.
حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت دو دقیقه بپزید.
میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه آماده شده، بیفزایید. در قابلمه دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایهلایه، در آن بریزید و دم کنید.