gardeshban.ir

طرز تهیه رشته پلو با خرما به روش اصیل ایرانی

این پلو بسیار شیک و مجلسی است و شما می توانید برای مهمانی ها خود نیز این غذا را تهیه کنید.
کد خبر: ۵۹۴۲۳
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲-1402 May 25
گردشبان (gardeshban.ir) :




غذا های اصیل ایرانی ها بسیار خوشمزه هستند و یا این قرار است با رشته و خرما و کشمش تهیه شود که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و برای مهمانی یکی از گزینه های بسیار خوب است و شما می توانید از مرغ ریش شده یا مرغ تکه ای استفاده کنید و یا اگر می خواهید سریع تر آن را تهیه کنید از گوشت قلقلی نیز می توانید استفاده کنید. این پلو بسیار شیک و مجلسی است و شما می توانید برای مهمانی ها خود نیز این غذا را تهیه کنید. 

مواد لازم

سینه مرغ ۱/۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
برنج ۳ پیمانه
رشته پلویی به مقدار دلخواه
زرشک ۱  ق غذا خوری
خرما ۱۰ عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچبه به مقدار لازم

 طرز تهیه رشته پلو با خرما

مرحله اول: پخت مرغ

ابتدا باید مرغ را بپزید برای این کار سینه مرغ را به همراه یک پیاز و کمی ادویه داخل قابلمه بریزید و روی مواد آب جوش بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا مرغ پخته شود و بعد از پخت سینه مرغ را ریش ریش کنید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: پخت برنج

در ادامه باید برنج را که از قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و زمانی که نرم شد باید رشته پلویی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از نرم شدن رشته پلویی آن را آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و پلو را به همراه کمی دارچین بریزید و در انتها خرما های شسته شده را روی آن قرار دهید و دم بگذارید.

مرحله سوم: تفت دادن کشمش

در ادامه باید یک پیاز ریز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود و بعد کشمش را که از قبل خیس کردید به همراه کمی کره تفت دهید تا پفکی شود و بعد زرشک را اضافه کنید و تفت دهید و این مخلوط را کنار قرار دهید.

مرحله چهارم: سرو پلو

مرغ ریش شده را به همراه کمی کره و زعفران تفت دهید تا طلایی شود. زمانی که پلو دم کشید داخل دیس بکشید و روی آن را با مرغ و کشمش و خرما تزیین و سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت رشته پلو با خرما

می توانید مواد مرغی را به همراه کشمش داخل پلو به صورت لایه ی قرار دهید و میل کنید و یا در انتها روی پلو قرار دهید.

می توانید از هر طعم و مزه ی که دوست دارید و از انواع خرما ها استفاده کنید.

ترکیب کمی زرشک با این مواد شیرینی کشمش و خرما را متعادل می کند.

می توانید مرغ را به دلخواه به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مواد تفت دهید تا رشته پلو را زودتر تهیه کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها