gardeshban.ir

طرز تهیه مُسما ترش، غذای محلی جهرمی ها

اگر دلتان یک شام ساده و سبک می‌خواهد حتماً مسما ترش جهرمی‌ها را امتحان کنید.
کد خبر: ۵۹۵۶۳
تاریخ انتشار : دوشنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۲-1402 June 06
گردشبان (gardeshban.ir) :
طرز تهیه مُسما ترش، غذای محلی جهرمی ها


اگر دلتان یک شام ساده و سبک می‌خواهد حتماً مسما ترش جهرمی‌ها را امتحان کنید. غذایی راحت و بی‌دردسر و البته بسیار خوشمزه و لذیذ. جهرمی‌های قدیمی این غذا را در اجاق و روی صافی‌های قدیمی درست می‌کردند؛ اما حالا که اجاق نیست می‌توانید این غذا را روی گاز درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای ۲ نفر

۳ عدد بادمجان قلمی
۲ عدد گوجه‌فرنگی
۱ عدد پیاز
به میزان لازم سیب ترش و آلو
به میزان لازم نمک و فلفل
روغن زیتون به میزان لازم

طرز تهیه:

1. بادمجان‌ها را پوست بکنید و از طول برش بدهید، سپس آنها را در آب‌نمک بخوابانید. بعد از 10 دقیقه بادمجان‌ها را از آب‌نمک دربیاورید و بگذارید آبش خشک شود.

2. حالا گوجه‌ها و پیاز را حلقه‌حلقه کنید و در تابه بدون روغن آنها را با بادمجان‌ها کباب کنید.

3. بادمجان‌ها را بعد از کباب کردن درون ظرفی بچینید، سپس گوجه، پیاز، سیب ترش و آلو را روی آ نها بریزید و باکمی روغن‌زیتون و نمک و فلفل بگذارید 20 دقیقه روی حرارت کم بماند.

نکته

سیب ترش را نگینی خردکنید. آلو را هم می‌توانید رنده یا خردکنید و بعد روی بادمجان‌ها بریزید.

بعد از کباب کردن بادمجان و گوجه و پیاز می توانید بدون پخت آن را سرو کنید. جهرمی های قدیمی این غذا را بعد از کباب کردن سرو می کردند.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار