gardeshban.ir

نحوه درست کردن «چيکن باربيکيو»؛ ساندويچ خوشمزه و محبوب

چيکن باربيکيو، يک نوع ساندويچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که مي‌توانيد براي مهماني‌هاي خود طبخ و سرو کنيد.
کد خبر: ۵۹۷۳۷
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ شهريور ۱۴۰۲-1402 June 20
گردشبان (gardeshban.ir) :



مواد اصلي در طبخ اين ساندويچ شامل سينه مرغ، شکر قهوه‌اي و پنير پيتزا بوده که با انواع سس‌ها، چون سس باربيکيو، سس وسترشاير و به خصوص چاشني غذاي ايتاليايي خوشمزه و خوش طعم مي‌شود. زمان تهيه و آماده سازي اين ساندويچ بسيار کوتاه بوده، اما براي پخت زمان طولاني مي‌خواهد. 
 
 چيکن باربيکيو، يک نوع ساندويچ خوشمزه و محبوب تمام افراد بوده که مي‌توانيد براي مهماني‌هاي خود طبخ و سرو کنيد.

مواد اصلي در طبخ اين ساندويچ شامل سينه مرغ، شکر قهوه‌اي و پنير پيتزا بوده که با انواع سس‌ها، چون سس باربيکيو، سس وسترشاير و به خصوص چاشني غذاي ايتاليايي خوشمزه و خوش طعم مي‌شود. 

زمان تهيه و آماده سازي اين ساندويچ بسيار کوتاه بوده، اما براي پخت زمان طولاني مي‌خواهد. چيکن باربيکيو را مي‌توانيد براي وعده شام طبخ و سرو کنيد. 

مقدار مواد اوليه و دستور تهيه اين غذا براي ۴ نفر مناسب و کافي مي‌باشد، اما مي‌توانيد مقدار آن را با توجه به تعداد اعضاي خانواده کم و يا زياد کنيد.

مواد لازم

سينه مرغ: ۴ تکه

پنير پيتزا رنده شده: دو سوم فنجان

نان برگر: ۴ عدد

شکر قهوه اي: يک چهارم فنجان

سس باربيکيو: ۳۰۰ گرم

چاشني غذاي ايتاليايي: نصف فنجان

سس وسترشاير: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه

ابتدا سينه مرغ را شسته و در يک قابلمه با کمي آب بگذاريد تا بپزد.

سپس مرغ را ريش ريش کنيد و در آرام پز بريزيد.

در يک کاسه مواد شکر قهوه اي، سس باربيکيو، چاشني ايتاليايي و سس وسترشاير را ريخته و مخلوط کنيد.

سپس مخلوط مواد را بر روي مرغ در آرام پز بريزيد.

آرام پز را بر روي حرارت ملايم بگذاريد و صبر کنيد تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت چيکن باربيکيو بپزد.

در نيم ساعت پاياني پخت چيکن، پنير پيتزا رنده شده را اضافه کرده و کمي هم بزنيد.

سپس بعد از اتمام پخت، چيکن باربيکيو را در لاي نان همبرگر سرو کنيد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار