gardeshban.ir

طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

کوفته مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود.
کد خبر: ۶۰۷۸۰
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۲-1402 September 25
گردشبان (gardeshban.ir) :



کوفته مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورها و مواد بسیار متنوعی تهیه می شود. کوفته مرغ از غذاهایی محسوب می شود که در هر کشوری با دستوری منحصربفرد تهیه می شود و از انواع سبزیجات در تهیه آن استفاده می شود. 

این غذای خوشمزه شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و به همین دلیل می توانیم به سلیقه خود آنرا به همراه نان یا برنج سرو کنیم. در برخی دستورها در این کوفته از برنج پخته شده هم استفاده می شود که باعث می شود بافت کوفته ترد تر و خوشمزه تر شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.





دستور پخت کوفته مرغ

مرحله اول

برای تهیه کوفته مرغ خوشمزه ابتدا سینه و ران راچرخ می کنیم و در کاسه ای می ریزیم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک و دانه های آن را خارج می کنیم.

مرحله دوم

سپس رنده می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم. در ادامه جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و همراه با پیاز به مواد می افزاییم. حالا تخم مرغ را اول در پیاله ای می شکنیم تا در صورت سالم بودن به مواد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله انواع ادویه ها را اعم از زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، نمک، زنجبیل، فلفل و کمی دارچین در صورت تمایل به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را با قاشق مخلوط می کنیم و بعد با دست ورز می دهیم تا مایه کوفته منسجمی بدست بیاوریم.

مرحله چهارم

سپس تابه ای را روغن سرخ کردنی فراوان می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و بعد به اندازه یک گردو از مایه بر می داریم و به آن فرم لوله ای یا هر مدلی که تمایل دارید بدهید و داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود
 
مرحله پنجم

بعد کوفته ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوفته ها را داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و در ظرف مورد نظر آن ها را می چینیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار