gardeshban.ir

طرز تهیه آبگوشت کشک لرستان، خوشمزه و سنتی

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید. گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با ۵ پیمانه آب خوب بپزید.
کد خبر: ۶۱۰۰۷
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ دی ۱۴۰۲-1402 October 16
گردشبان (gardeshban.ir) :



مواد لازم آبگوشت کشک لرستان:


۵۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
۲ پیمانه نخود و لوبیا سفید
۲ عدد بادمجان سرخ کرده
۱ عدد پیاز درشت
۴ حبه سیر
۲۵۰ گرم کشک
نمک و زردچوبه و نعنا خشک
روغن مایع

طرز تهیه

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالی کنید و بشویید. گوشت، نخود، لوبیا سفید، نمک، پیاز خرد کرده و حبه های سیر را با ۵ پیمانه آب خوب بپزید.

پس از اینکه یک ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بریزید و نیم ساعت مانده به پایان پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم اضافه کنید. در آخر، کشک را اضافه کنید تا چند جوش بزند.کمی نعنا داغ درست کنید و در آبگوشت بریزید. وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف های جداگانه بکشید.

گوشت، بادمجان، لوبیا و نخود را نیز با هم بکوبید و با سبزی خوردن و نان سنگک سرو کنید. به این آبگوشت به زبان محلی ” دو گوله دودار” گفته می شود و در فصل سرما بسیار طرفدار دارد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار