گردشبان (gardeshban.ir) :
فاهیتا مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ مکزیکی است که با مواد در دسترس به سادگی درست میشود، فاهیتا مرغ طرفداران زیادی دارد و از آن میتوانید به عنوان یک پیش غذای شیک برای مهمانیها استفاده کنید طعم اصلی این غذا مربوط به ادویههای آن است.
مواد لازم
ران و سینه مرغ نیم کیلو
فلفل دلمه رنگی۶ عدد
پیاز بنفش۱ عدد بزرگ
نان ترتیلا۶ عدد
مواد لازم برای ادویه فاهیتا
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز۲ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
پاپریکا۱ قاشق چای خوری
شکر۱ قاشق چای خوری
پودر سیر۲/۱ قاشق چای خوری
پودر پیاز۲/۱ قاشق چای خوری
زیره آسیاب شده۲/۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز تند۲/۱ قاشق چای خوری
دیپ سالسا برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه فاهیتا مرغ
مرحله ۱: خرد کردن ران و سینه مرغ
امتداد تکههای مرغ را که ترکیبی از ران و سینه مرغ است، تمیز بشورید، با یک پارچه تمیز مرغها را خشک کنید سپس استخوان مرغها را جدا کنید و گوشت آنها را به شکل نواری و باریک برش بزنید رانها و سینههای مرغ را جدا کنید و داخل دو ظرف جداگانه بریزید.
مرحله ۲: شستن و برش دادن فلفل دلمه رنگی
بعد فلفل دلمههای رنگی را تمیز بشورید، خشک کنید بهتر است که از هر سه رنگ قرمز، سبز و زرد فلفل دلمه استفاده کنید، از وسط برش بزنید دانههای آن را جدا کنید، بعد دلمهها را به شکل نواری و باریک برش بزنید، در یک ظرف بریزید و کنار بگذارید.
مرحله ۳: تفت دادن برشهای ران مرغ
سپس پیاز بنفش را پوست بگیرید، بشورید، به شکل خلالی و باریک خرد کنید و کنار بگذارید، بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد ابتدا برشهای ران مرغ را داخل تابه بریزید و تفت دهید.
مرحله ۴: تفت دادن برشهای سینههای مرغ
وقتی که برشهای ران کمی تفت داده شدند و رنگ آن ها تغییر کرد، سپس برشهای سینه مرغ را هم اضافه کنید و تفت دهید، برشهای مرغها را در تاب هم بزنید تا همه قسمتهای آنها به یک اندازه تفت داده شده و سرخ شوند، رنگ مرغها باید کمی تغییر کند.
مرحله ۵: اضافه کردن ادویه فاهیتا به مرغها و تفت دادن آن
بعد ادویه فاهیتا که شامل نمک، نشاسته ذرت، پودر فلفل قرمز، پاپریکا، شکر، پودر پیاز، پودر سیر، زیره آسیاب شده، فلفل قرمز تند است به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان با هم میکس کنید سپس ادویهها را روی برشهای مرغ بریزید و کمی تفت دهید.
مرحله ۶: تفت دادن ادویهها در تابه
ادویهها را در تابه کمی تفت دهید و با برشهای مرغ مخلوط کنید تا عطر ادویهها پخش شود و به خورد مرغها برود، با توجه به ذائقه خودتان میتوانید مقدار هر کدام از ادویهها را کم و زیاد کنید تا در نهایت طعم مرغها به میل و ذائقه خودتان شود.
مرحله ۷: تفت دادن پیازهای خلالی در تابه
بعد از این که همه برشهای مرغ با ادویهها تفت داده شدند آنها را از تابه بیرون بیاورید، داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید سپس در همان تابه روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود بعد پیازهای خلالی را در آن بریزید و تفت دهید.
مرحله ۸: اضافه کردن فلفل دلمههای رنگی و تفت دادن آنها
پیازها را در روغن داغ تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند، سپس فلفل دلمهایهای رنگی را که برش دادهاید به پیازها اضافه کنید، تفت دهید تا عطر فلفل دلمهها پخش شود و همه مواد داخل تابه خوب با هم مخلوط شوند.
مرحله ۹: اضافه کردن برشهای مرغ به مواد داخل تابه
سپس برشهای مرغ را در تابه بریزید، با پیازها و فلفل دلمهها مخلوط کنید تا عطر و طعم همه مواد به خورد هم برود بعد از آن دوباره مقداری ادویه فاهیتا روی مواد بریزید، تفت دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و ادویهها به خورد پیازها و فلفل دلمهها بروند.
مرحله ۱۰: مالیدن پنیر خامهای روی نان ترتیلا
بعد از آن تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس نان تورتیلا را روی سطح صاف قرار دهید، مقداری پنیر خامهای روی نان بمالید و پخش کنید، مقدار پنیر خامهای بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد، اگر طعم پنیر را دوست دارید میتوانید بیشتر بریزید.
مرحله ۱۱: اضافه کردن مقداری از مواد فاهیتا مرغ و چند برش پنیر گودا روی نان
سپس مقداری از مخلوط مواد را روی پنیر خامهای در نان بریزید بعد یک برش پنیر گودا را روی مواد قرار دهید مقدار پنیر گودا بستگی به ذائقه خودتان دارد و اگر بیشتری روی مواد قرار دهید در نهایت فینگر فود فاهیتا مرغ، کشدارتر و خوش طعمتر میشود.
مرحله ۱۲: پیچاندن و فرم دادن نان تورتیلا
بعد نان را از هر طرف به شکلی تا بزنید که مواد از داخل آن بیرون نریزد و به شکل یک لقمه مستطیلی شکل به آن فرم دهید، به دلخواه و با سلیقه خودتان میتوانید هر شکلی به نانهای تورتیلا دهید و آن را به فرم دلخواه خودتان بپیچید تا مواد فایتا نریزید.
مرحله ۱۳: تست کردن نان تورتیلا
سپس یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود بعد فاهیتا مرغ را از طرفی که نان باز نشود داخل تابه قرار دهید یک جسم سنگین مثل یک تکه سنگ تمیز روی نان تورتیلا بگذارید تا در هنگام تفت دادن از هم باز نشود و نان تورتیلا تست شود..
مرحله ۱۴: برش زدن فاهیتا مرغ
بعد از این که نان تورتیلا تست شد، رنگ آن تغییر کرد و خوب تفت داده شد، فاهیتا مرغ را از داخل تابه بیرون بیاورید، در ظرف دیگری قرار دهید سپس فینگر فود را از وسط برش بزنید یا به دلخواه خودتان در شکل و اندازههای کوچکتر برش بزنید.
مرحله ۱۵: تزئین و سرو فاهیتا مرغ
سپس روی فاهیتا مرغ با سلیقه خودتان مقداری دیپ سالسا بریزید و آن را تزئین کنید بعد فاهیتا مرغ را به عنوان یک فینگر فود خوش طعم و پرطرفدار یا یک پیش غذای شیک و مجلسی برای پذیرایی و مهمانیها همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.