gardeshban.ir

طرز تهیه شکلات ایتالیایی رافائلو، یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین شکلات‌های دنیا

شکلات رافائلو به خاطر رنگ سفید نارگیلی و طعم غالب بادام و نارگیلش یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین شکلات‌های دنیاست.
کد خبر: ۶۱۱۱۵
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲-1402 October 26
گردشبان (gardeshban.ir) :



حتما شما هم اسم شکلات ایتالیایی رافائلو را شنیده‌اید یا اینکه به احتمال زیاد طعم شکلات رافائلو را چشیده‌اید.

شکلات رافائلو به خاطر رنگ سفید نارگیلی و طعم غالب بادام و نارگیلش یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین شکلات‌های دنیاست. در این میان چیز کیک یخچالی و ساده رافائلو که بدون نیاز به تخم مرغ و ژلاتین درست می‌شود یکی از مشهورترین انواع چیز کیک‌های ساده دنیا با پایه بیسکویت است. چیز کیک یخچالی رافائلو هم همان طعم غالب نارگیل را دارد و بسیار لذیذ و نرم و خوش طعم است. چیز کیک رافائلو را به صورت گرم و سرد می‌توانید درست کنید که نوع سرد آن با پایه بیسکویت است. طرز تهیه چیز کیک یخچالی رافائلو بدون ژله و تخم مرغ و شکر را در ادامه بخوانید.

مواد لازم

بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی: ۲ بسته
بادام: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری
کره آب کرده: ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱ بسته (۲۰۰ میلی‌لیتر)
شکلات سفید: ۱۵۰ گرم
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
پودر خامه یا همان دریم ویپ: ۱۵۰ گرم
شیر نارگیل یا شیر پرچرب: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

طرز تهیه

برای درست کردن چیز کیک یخچالی رافائلو بدون ژله و فر و بدون تخم مرغ باید از پایه بیسکویتی برای کیک استفاده کنید. برای این کار ابتدا ۲ بسته بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی یا هر بیسکویت دیگری که طعم آن را می‌پسندید را به همراه بادام، پودر نارگیل و کره آب شده در غذاساز یا میکسر بریزید و میکس کنید. وقتی یک مخلوط یکدست به دست آمد آن را به عنوان پایه چیزکیک در قالب کمربندی دایره‌ای که برای چیز کیک مناسب است بریزید و حسابی فشار بدهید و پهن کنید تا روی آن صاف شود.

قالب را در یخچال بگذارید تا پایه چیزکیک حسابی خودش را بگیرد و سفت شود. در این فاصله کرم روی چیزکیک را درست کنید. ابتدا شکلات سفید را به روش بنماری آب کنید. خامه و پودر خامه را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا حجم آن دو یا سه برابر شود و فرم بگیرد.

وقتی خامه سفت شد و فرم گرفت پنیر لبنه و شیر را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مایه روی کیک حالت کرمی پیدا کند. حالا کرم آماده شده را وسط قالب بیسکویتی چیزکیک بریزید و با لیسک خوب صاف و یکدست کنید. روی کرم پودر نارگیل را بپاشید و به مدت ۳ الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و برای برش زدن آماده شود. برای تزیین چیز کیک رافائلو می‌توانید موقع سرو روی هر برش چیزکیک یک عدد شکلات رافائلو بگذارید. چیزکیک خوشمزه رافائلو را با پایه کیک اسفنجی و به صورت گرم و فری هم می‌توانید درست کنید. مقاله طرز تهیه کیک ساده اسفنجی وانیلی را بخوانید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار