گردشبان (gardeshban.ir) :
اگر به دنبال غذایی با طعم خاص و عجیب میگردید آش گوجهفرنگی همدان را فراموش نکنید. غذایی لذیذ اما ساده و کمدردسر که تهیه آن برای هر فرد در جامعه ممکن است. این غذا هزینه زیادی ندارد و به همین خاطر جای خود را در سفره هموطنان در سایر شهرهای ایران نیز باز کرده است.
از مواد اولیه این آش میتوان به سبزیجات تازه همچون نعنا و تره، برنج ایرانی، گوجهفرنگی، لپه، پیاز و رب گوجهفرنگی اشاره کرد. برای تهیه این غذای محلی همدان، ابتدا حبوباتی که از شب گذشته در آب خیساندهاید را نیمپز میکنید. سپس سیر و پیازداغ را به آنها اضافه میکنید.
حالا وقت آن رسیده تا گوجهها را به همراه حبوبات در میکسر بریزید و پوره خوشمزهای را تهیه کنید. سبزیهای معطر را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آش شما بهخوبی جا بیفتد. در آخر با کشک و نعنا داغ و سیر آن را تزیین کنید