gardeshban.ir

تاریخچه «کوردن بلو»؛ محبوب ترین خوراک مرغ سوئیسی

امروز با آموزش طرز تهیه کوردن بلو که یک غذای ساده و سریع است در خدمت شما هستیم. این غذا به دلیل ظاهری که دارد می تواند مورد توجه اعضای خانواده شما قرار گیرد.
کد خبر: ۶۱۶۰۷
تاریخ انتشار : شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲-1402 December 12
گردشبان (gardeshban.ir) :



امروز با آموزش طرز تهیه کوردن بلو که یک غذای ساده و سریع است در خدمت شما هستیم. این غذا به دلیل ظاهری که دارد می تواند مورد توجه اعضای خانواده شما قرار گیرد.

کوردن بلو یکی از غذاهای پرطرفدار و بسیار خوشمزه بین المللی می باشد که اصالت آن به اروپا برمی گردد. این غذا در حقیقت نوعی فست فود است که شباهت بسیار زیادی به شنیسل دارد و طرز تهیه آن در منزل بسیار ساده است. کوردن بلو از ترکیب سینه مرغ، ژامبون، تخم مرغ، آرد سوخاری، پنیر پیتزا و ادویه جات تهیه می شود.

این غذای خوشمزه در زبان فرانسوی به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به آن گوشت مرغی گفته می شود که در بین آن ژامبون و پنیر پیتزا وجود دارد.

 برای تهیه کوردن بلو معمولاً از سینه مرغ استفاده می شود. البته باید اشاره کرد که کوردن بلو انواع مختلفی دارد که آن را هم با گوشت مرغ و هم با گوشت قرمز طبخ می کنند. این غذا به صورت منجمد و آماده در فروشگاه ها و سوپرمارکت ها یافت می شود اما بهتر است آن را در منزل تهیه کنید تا از سالم بودن کوردن بلو خود مطمئن شوید.

کوردن بلو به سرعت آماده می شوند و به دلیل ظاهر جذابی که دارد، می تواند تبدیل به یک وعده عالی برای مهمانی ها و دورهمی های شما شود.

تاریخچه کوردن بلو

کوردن بلو در حقیقت نوعی شنیسل پر شده از پنیر و ژامبون است که دستور پخت آن اولین بار در سال ۱۹۴۹ در یک کتاب آشپزی سوئیسی دیده شده است. داستان جالبی درباره پیدایش این غذا وجود دارد به این صورت که در اوایل قرن نوزدهم دو گروه بزرگ از مردم به صورت همزمان در یک رستوران حاضر شدند و ادعا می کردند که هر دو گروه میز رزرو کرده اند.

به دلیل اینکه در آن زمان آشپز قادر به تهیه کردن مقدار گوشت کافی برای هر دو گروه نبود و همچنین میخواست از هرج و مرج به وجود آمده در رستوران جلوگیری کند، ایده ای به شکل برش دادن شنیسل ها به صورت نازک و پر کردن آن ها با ژامبون و پنیر قبل از سرخ کردن به ذهنش رسید. صاحب رستوران از ایده ای که به ذهنش رسیده بود بسیار خوشحال بود، زیرا با این کار می توانست هر دو گروه را سیر و راضی کند.

 در زبان انگلیسی به یک آشپز یا فرد ماهر که در زمینه کاری خود از مهارت بالایی برخوردار باشد کوردن بلو گفته می‌ شود. به همین دلیل اسم این غذا به دلیل هوش و مهارت آشپز در منوی رستوران کوردن بلو نام گرفت. با گذشت زمان دستور پخت کوردن بلو در بین مردم پخش شد و این غذا به یک انتخاب عالی برای وعده های روزانه مردم تبدیل شد.

مواد اولیه برای طرز تهیه کوردن بلو

۱ عدد سینه مرغ
۲ عدد تخم مرغ
۵ ورقه ژامبون مرغ یا گوشت
۱ پیمانه آرد سفید
۱ پیمانه آرد سوخاری
۲ قاشق غذاخوری سس خردل
پنیر ورقه ای گودا به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سیر و پودر آویشن به میزان لازم

مرحله اول : آماده سازی مرغ

در مرحله اول ابتدا سینه های مرغ را شسته و با کمک یک چاقو استخوان های آن را جدا کنید و سینه مرغ را به صورت فیله درآورید. سپس سینه مرغ را به چند قسمت مساوی تقسیم کرده و روی آن یک کیسه کشیده و با کمک بیفتک کوب خوب آن را بکوبید تا سینه های مرغ کاملاً نازک و پهن شوند.

مرحله دوم : رول کردن مرغ ها

برش های مرغ را به نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، آبلیمو و سس خردل آغشته کنید تا خوب طعم بگیرد. یک ورقه سلفون را روی سطح کار بکشید و یک تکه مرغ را روی آن قرار دهید. سپس یک ورق ژامبون و یک عدد پنیر ورقه ای داخل مرغ گذاشته و آن را با کمک سلفون جوری که مواد کاملا فشرده شوند، لوله کنید. این کار را با باقی مواد انجام داده و مرغ های آماده شده را به مدت حداقل ۶۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

مرحله سوم : سرخ کردن

سه ظرف مناسب انتخاب کرده و در ظرف اول تخم مرغ ها را شکسته و با کمک همزن دستی یا چنگال آن را خوب هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. در ظرف دوم آرد را همراه کمی نمک و آویشن با یکدیگر مخلوط کرده و کنار بگذارید. در ظرف آخر آرد سوخاری بریزید و کنار بگذارید.

بعد از گذشته یک ساعت، رول های مرغ را از یخچال خارج کرده و سلفون های آن را باز کنید. سپس هر کدام از رول ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری قرار داده تا کاملا آغشته به مواد شوند. در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و کمی صبر کنید تا روغن خوب داغ شود.

سینه های مرغ را داخل قابلمه قرار داده تا  کاملا طلایی رنگ  و سرخ شوند. روغن اضافی کوردن بلورها را با کمک یک دستمال بگیرید و آن ها را سرو کنید.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها