gardeshban.ir

طرز تهیه ساندویچ بین‌المللی پولد بیف به سبک رستوران

ساندویچ پولد بیف از گوشت گوساله تهیه می شود و شما می توانید داخل نان های مختلف قرار دهید و برای شام یا نهار سرو کنید.
کد خبر: ۶۱۷۵۹
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۲-1402 December 26
گردشبان (gardeshban.ir) :
طرز تهیه ساندویچ بین‌المللی پولد بیف به سبک رستوران

 ساندویچ ها تنوع بسیار زیادی در دنیا دارند و همیشه محبوب می باشد که شما می توانید با مرغ و گوشت این ساندویچ ها را تهیه کنید و از طعم بی نظیر یک غذای بین المللی در خانه لذت ببرید. ساندویچ پولد بیف از گوشت گوساله تهیه می شود و شما می توانید داخل نان های مختلف قرار دهید و برای شام یا نهار سرو کنید.

مواد لازم

گوشت گوساله ۷۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
سیر ۳ حبه
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
قارچ به دلخواه

طرز تهیه ساندویچ پولد بیف

مرحله اول: سرخ کردن گوشت

ابتدا باید گوشت گوساله را به اندازه دلخواه خرد کنید بهتر است از راسته استفاده کنید و بعد داخل تایه کمی روغن بریزید و گوشت ها را داخل آن قرار دهید و سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سیاه شود و بعد از تابه خارج کنید.

مرحله دوم: افزودن پیاز

پیاز ها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و بعد سیر را پوست بگیرید و به صورت درسته به همراه پیاز کمی تفت دهید و بعد نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و یک تفت کوچک دهید و گوشت های سرخ شده را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و درب قابلمه یا زودپز را بسته و بگذارید تا گوشت کاملا پخته شود.

مرحله سوم: میکس کردن

در ادامه باید گوشت ها را بعد از پخت ریش ریش کنید و آب گوشت باقی مانده را با کمک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن خوب میکس و پوره کنید تا به بافت یکدستی برسد و بعد گوشت های ریش ریش شده را به آب میکس شده اضافه کنید تا ساندویچ نرم و آبدار باشد.

مرحله چهارم: تهیه ساندویچ پولد بیف

در ادامه برای تهیه ساندویچ یک چاشنی عالی به شما یاد خواهیم داد کمی گوچه خشک که ده دقیقه داخل آب جوش گذاشته و نرم شده را آبکش کنید و با زیتون و گشنیز و جعفری و سس فلفل تند مخلوط کنید و نان ساندویچی را باز کنید و گوشت و چاشنی را اضافه کنید و می توانید ساندویچ را داخل ساندویچ میکر یا گریل قرار دهید تا برشته شود. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت ساندویچ پولد بیف

باید بگذارید گوشت حسابی سرخ شود و رنگ آن تغییر کند زیرا بشدن در طعم و مزه ساندویچ تاثیر دارد.

می توانید روی نان ها را با ترکیب سیر له شده و کمی پاپریکا و روغن ترکیب شده رومال کنید و بعد مواد ساندویچی را بریزید.

افزودن قارچ دلخواه است.

می توانید از پنیر ورقه ای یا رنده شده نیز استفاده کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها