gardeshban.ir

طرز تهیه آبگوشت بامیه جنوبی

گوشت و دنبه رو همراه پیاز و ادویه جات و کمی آب‌جوش با حرارت کم گذاشتم تفت بخوره.روغن نزدم..البته دارچین هم آخر سر گذاشتم..گوشت که آبش کشیده شد رب گوجه زدم.
کد خبر: ۶۲۶۳۶
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳-1403 March 16
گردشبان (gardeshban.ir) :

چی لازم دارم:

گوشت گوسفندی همراه دنبه به تعداد نفرات من 500 گرم گذاشتم
دو عدد سیب زمینی متوسط
بامیه مقداری
2 عدد پیاز
2 عدد لیموعمانی
5 قاشق رب گوجه خونگی زدم حدود
نخود مقداری
ادویه خورشتی.زردچوبه.زنجبیل.دارچین

چه جوری درست میشه:

گوشت و دنبه رو همراه پیاز و ادویه جات و کمی آب‌جوش با حرارت کم گذاشتم تفت بخوره.روغن نزدم..البته دارچین هم آخر سر گذاشتم..گوشت که آبش کشیده شد رب گوجه زدم.رب هم تفت دادم یه کم روغن زدم که خوب سرخ بشه..به تعداد نفرات روش آب‌جوش گذاشتم..نخود پخته شده و سیب زمینی نصف هم بعد یکساعت اضافه کردم.حالا به مدت سه ساعت گذاشتم با شعله کم جا بیافته.
               
نیم ساعت آخر بامیه اضافه کردم و لیمو عمانی رو که چنگال زده بودم و پنج دقیقه د آب‌جوش جوش خورد هم همراه بامیه اضافه کردم.آخر سر هم دارچین اضافه کردم بعد از دو دقیقه خاموش کردم.

برچسب ها:
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار