gardeshban.ir

طرز تهیه خورش آلو هویج تبریزی، غذای اصیل و خوشمزه

خورشت هویج یکی از انواع خورش‌های ایرانی است که اصالتاً متعلق به شهر تبریز است. به همین دلیل این خورشت را اکثراً با نام خورشت هویج تبریزی می‌شناسند.
کد خبر: ۶۲۶۹۵
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳-1403 March 21
گردشبان (gardeshban.ir) :

خورشت هویج یکی از انواع خورش‌های ایرانی است که اصالتاً متعلق به شهر تبریز است. به همین دلیل این خورشت را اکثراً با نام خورشت هویج تبریزی می‌شناسند. خورشت هویج در تبریز بیش‌تر با زردک که شباهت زیادی به هویج دارد، تهیه می‌شود؛ ولی به دلیل اینکه زردک همیشه در دسترس نیست، از هویج به عنوان جایگزین استفاده می‌شود و هویج درحال حاضر متداول‌تر است. 

خورشت هویج را می‌توانید با گوشت قرمز یا گوشت سفید مثل گوشت مرغ یا بوقلمون تهیه کنید، همچنین کسانی که گیاه‌خوار هستند، می‌توانند این خورشت را بدون گوشت درست کنند. برخلاف تصور رایج، طعم این خورشت شیرین نیست و به خاطر داشتن آلو طعم ملسی دارد. اگر از خوردن غذا‌های تکراری خسته شده اید و دوست دارید یک غذای خوشمزه و جدید را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه خورش آلو هویج تبریزی همراه ما باشید.


مواد لازم


هویج: نیم کیلو
سیر: ۲ حبه
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد

زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
آلو خورشتی: ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم


طرز تهیه:


برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا ۱ عدد پیاز را رنده کنید و آب اضافه آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب مواد را ورز بدهید و کوفته قلقلی‌های یک دست و یک اندازه درست کنید. کوفته‌ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند، سپس داخل مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.


در مرحله بعد ۱ عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن داخل قابلمه بریزید. اجازه بدهید پیاز نرم و کمی طلایی شود، سپس هویج را که با رنده درشت رنده زده‌اید و یا به صورت خلالی ریز خرد کرده‌اید، به پیاز داغ اضافه کنید و به مدت دو دقیقه با پیاز تفت بدهید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و شکر، مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا بریزید و مواد را خوب هم بزنید. در آخر مقداری زعفران دم کرده، حبه‌های سیر و ۱ لیوان آب جوش را داخل قابلمه بریزید و درب آن را ببنید تا خورش جوش بیاید. نیم ساعت بعد آلوی خورشتی را که از قبل خیس داده‌اید، همراه با کوفته قلقلی‌های سرخ شده به قابلمه خورش اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر زمان بدهید تا آلو لعاب بیندازد و خورش حسابی جا بیفتد. بعد از این مدت زمان خورش آلو هویج خوشمزه شما آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار