gardeshban.ir

7 توصیه‌ بهداشتی برای ذبح دام در عید قربان

سازمان دامپزشکی کشور برای حفظ سلامت مردم در روز عید سعید قربان 7 نکته بهداشتی برای ذبح دام توصیه کرد.
کد خبر: ۶۲۷۱۹
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳-1403 March 23
گردشبان (gardeshban.ir) :

7 توصیه‌ بهداشتی برای ذبح دام در عید قربان

سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد که کارشناسان بهداشتی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی در روز عید سعید قربان هستند.


بازرسان بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتار را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا به ویژه بیماریهای مشترک بین انسان و دام بازرسی می‌کنند.


سازمان دامپزشکی از مردم خواسته که توصیه‌های بهداشتی زیر را جدی بگیرند.


۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیداً خودداری کنند.
۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده نمایند.
۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.
۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.
۶- گوشت و آلایش خوراکی را حتی‌الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف نمایند.
۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

برچسب ها:
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار