ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی لذیذی است که به سفره های ما تنوع و رنگ می بخشد. این ترشی با طعمی ترش و ملس و بافتی ترد و دلچسب، در کنار غذاهای مختلف، به خصوص غذاهای گوشتی، طعمی بی نظیر خلق می کند. در این مقاله، طرز تهیه و رسپی کامل این ترشی خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
ترشی مخلوط سبزیجات روسی، چاشنی خوشمزه و رنگارنگی است که در کنار غذاهای مختلف، طعمی دلچسب به سفره شما می بخشد. این ترشی به دلیل پخت سبزیجات، طعمی ملایم تر و بافتی نرم تر نسبت به ترشی های سنتی ایرانی دارد و به سرعت آماده می شود و به عنوان یک پیش غذا یا چاشنی در کنار غذاهای گوشتی و پلو، سرو می شود. در این مقاله، طرز تهیه کامل و جامعی از این ترشی را به شما ارائه می دهیم.
طرز تهیه ترشی مخلوط سبزیجات روسی با دیگر ترشی ها خیلی متفاوت است. برای تهیه ی این ترشی سبزیجات را با روغن کمی تفت می دهید، سپس چاشنی را اضافه می کنید و در پایان، داخل شیشه ترشی را کنسرو می کنید. این ترشی به دلیل داشتن مقدار کمی سرکه، اصلا ترش نیست و طعم بسیار ملایم و خوشمزه ای دارد.
بادمجان | 300 گرم |
کدو سبز | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 150 گرم |
گوجه فرنگی | 150 گرم |
سیر | 2 حبه |
سرکه سفید | 1-2 قاشق غذاخوری |
آب | 1-2 قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | 1/2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ترشی مخلوط سبزیجات روسی :
برای تهیه ترشی مخلوط روسی ابتدا سبزیجات را بشویید و خشک کنید و آن ها را آماده کنید. بادمجان و کدو سبز را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید. پیاز و هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید. فلفل دلمه را به صورت نوارهای باریک و کوچک و گوجه فرنگی ها را نیز به صورت نگینی خرد کنید. سیرها را نیز به صورت ورقه ای برش دهید و همه را کنار بگذارید.
در این مرحله سبزیجات را تفت دهید. برای این کار در یک ماهیتابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
هویج و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
بادمجان، کدو سبز و گوجه فرنگی را به همراه سیر به ماهیتابه اضافه کنید. به مدت 5 تا 7 دقیقه دیگر تفت دهید تا تمام سبزیجات نرم شوند.
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و در صورت تمایل پودر زیره را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
سرکه و آب و در صورت تمایل سبزی های مورد نظر را به ماهیتابه اضافه کنید. شعله را کم کنید و درب تابه را ببندید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا ترشی جا بیفتد.
ترشی را از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید خنک شود.
ترشی را در ظرفی درب دار تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال نگهداری کنید. این ترشی به دلیل پخته شدن رسیده و نرم است و می توانید آن ها را در همان لحظه میل کنید.