gardeshban.ir

رئیس میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی زرند خبر داد: «خانه چریک پیر» در ناتظار ثب ملی است و خانوک هم به عنوان پایلوت گردشگری انقلابی منطقه انتخاب شده.
کد خبر: ۳۱۵۱۰
تاریخ انتشار : دوشنبه ۳۱ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 31
گردشبان (gardeshban.ir) :

محمد اسلامی، رئیس میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی زرند با اشاره به ویژگی‌های گردشگری انقلابی که از آن می‌توان به عنوان رشته جدید گردشگری نام برد، گفت: مدت‌هاست که ما برنامه‌ریزی خاصی برای آغاز یک حرکت جدید در گردشگری شهرستان زرند انجام داده‌ایم و باتوجه به ویژگی‌های خاصی که شهر خانوک دارد درصدد هستیم این شهر را به عنوان پایلوت گردشگری انقلابی قرار دهیم.

او از شعله‌ور شدن انقلاب اسلامی در خانوک به عنوان پیشتاز حرکت انقلاب اسلامی در استان کرمان خبر داد و گفت: وجود بیشترین شهید نسبت به جمعیت باعث شده خانوک دارای جایگاه ویژه‌ای در کشور باشد.

اسلامی از ارادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به شهر خانوک به عنوان یک شاخص مهم ارزشی یاد کرد و گفت: در وصف قداست این شهر انقلابی همین بس که حاج قاسم درباره‌اش گفته بود: «برای ورود به خانوک باید با وضو بود.»

رییس میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی زرند شخصیت‌های انقلابی و مبارزان خانوکی و ایثارگران این خطه را گل‌های سرسبد انقلاب و جنگ خوانده و خاطرنشان کرد: رزمندگان خانوکی خالق حماسه‌های بزرگ بودند.

اسلامی سپس به خانه چریک پیر خانوک اشاره کرد و افزود: این خانه متعلق به بانو دلاوری است که لقب چریک پیر را از سردار دل‌ها، حاج قاسم، دریافت کرده است.

وی  در ادامه گفت: مرحومه کربلایی زهرا اسدی خانوکی، همان شخصیتی است که در طول دوران دفاع مقدس، ایجاد، ساماندهی و فرماندهی گردان نانوا را برعهده داشت و درحالی‌که یکی از فرزندانش به شهادت رسیده بود و  دیگر فرزندش (سلمان) به عنوان یکی از آن ۲۳نفر معروف در اسارت دشمن بعثی بود و دو نوه‌اش هم شهد گوارای شهادت نوشیده بودند اما لحظه‌ای در پشتیبانی جبهه تردید نکرده بود و پس از مرگش، فرزندش آرزوی مادر را در اعزام گردان نانوا که اکثر آنها افتخار خانواده شهید را دارند، در راهپیمایی اربعین برآورده کرده است.

محمد اسلامی از سردار علی زادخوش هم به عنوان یکی از فرماندهان دلاور لشکر ثارالله که دیگر فرزند چریک پیر است به عنوان سند دیگری از افتخارات خانواده چریک پیر نام برد.

رئیس میراث فرهنگی زرند در پایان از تشکیل پرونده ثبت ملی خانه چریک پیر خبر داد و افزود: این خانه  به عنوان نماد غیرت، مقاومت و دلاوری بانوان ایثارگر باید بدون تغییر حفظ و مرمت شود که پس از ثبت ملی آن  انجام خواهد شد.

ایلنا نوشت، شهر خانوک در فاصله ۱۸کیلومتری جنوب شهر زرند واقع است.

«خانه چریک پیر» ثبت ملی شود/ «خانوک» پایلوت گردشگری انقلابی

«خانه چریک پیر» ثبت ملی شود/ «خانوک» پایلوت گردشگری انقلابی


پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار