gardeshban.ir

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان خواستار همراهی و کمک کشاورزان و زارعان پیرامون تپه‌حصار برای ساماندهی به این اثر باستانی هفت هزار ساله بازمانده از عصر آهن شد.
کد خبر: ۳۲۰۷۳
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۹-1399 July 15
گردشبان (gardeshban.ir) :

مهدی جمال 15 مهرماه در دیدار با نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همکاری مسئولان عالی شهرستان ، مردم دامغان و خصوصا مالکان و زارعان اراضی پیرامونی، بستر لازم برای ساماندهی این محوطه ارزشمند را بیش از پیش فراهم می‌کند و سامان‌دهی تپه حصار نیز می‌تواند زمینه‌ساز جهش چشم‌گیر صنعت گردشگری در این شهرستان تاریخی شود.

وی با اشاره به لزوم حمایت بیشتر از صنعت گردشگری در کشور خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط تحریم کشور، صنعت گردشگری راه مناسبی برای درمان اقتصاد ایران است.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان افزود: برگزاری رویدادهای گردشگری با در نظر گرفتن پروتکل‌های بهداشتی یکی از راه‌های ترویج صنعت گردشگری در کشور است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر تاریخی و گردشگری شهرستان دامغان، تقویت زیرساخت‌های گردشگری و حمایت از سرمایه‎گذاران بخش خصوصی را مهم‌ترین گام در هموار کردن مسیر توسعه گردشگری این شهرستان دانست.

جمال تصریح کرد: برگزاری رالی گردشگری، همایش سرمایه‌گذاری گردشگری، توجه به سفرهای برنامه‌ریزی شده ارزان قیمت و انعقاد قرارداد همکاری با تورهای گردشگری دیگر شهرها از جمله اقدامات موثر و قابل اجرا برای معرفی هر چه بیشتر شهرستان دامغان است.

وی ضمن تشکر ویژه از شهرداری دامغان، میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را نهادی سیاست‌گذار در این سه حوزه بر شمرد و بیان کرد: با همراهی و همکاری  مردم، ادارات و نهادها، اجرای برنامه‌های پیش بینی شده در احیای صنایع‌دستی، حفاظت از  آثار تاریخی و ترویج گردشگری را می‌توان دنبال کرد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان با اشاره به اعتبار تخصیص داده شده به منظور سامان‌دهی تپه حصار و ثبت جهانی چشمه علی دامغان ابراز امیدواری کرد: با ورود مسئولان عالی شهرستان و همکاری مردم دامغان به ویژه مالکان و زارعان زمین‌های اطراف، سامان‌دهی تپه حصار زمینه‌ساز جهش چشم‌گیر گردشگری شهرستان دامغان شود.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: دستیابی به اهداف گردشگری شهرستان دامغان با ارائه برنامه‌ها و راهکارهای موثر، عملیاتی می‌شود و حمایت مناسب از سرمایه‌گذاران و تسهیل امور اداری، زمینه ورود بیشتر سرمایه‌گذاران به صنعت گردشگری را فراهم می‌کند.

علی اکبر علیزاده تاکید کرد: از هر گونه برنامه در راستای ارتقای میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان و ایجاد زمینه‌های معرفی غنای تاریخی و فرهنگی دامغان حمایت می‌شود.
به گزارش ایسنا- تپه حصار در دو کیلومتری شهر دامغان واقع شده است. بررسی های باستان شناسی بیان گر آن است که قدمت تمدن در این تپه باستانی به اواسط هزاره پنجم قبل از میلاد مسیح بازمی گردد و تا ۱۷۰۰ قبل از میلاد مسیح نیز زندگی در آن جریان داشته است اما از آن زمان به بعد خالی از سکنه شده و دیگر کسی در آن زندگی نکرده است. این تپه از سال ۱۹۳۰ میلادی مورد کاوش قرار گرفت وهنور برخی از رازهای آن پنهان مانده است.
بر اساس یافته‌های به‌دست‌آمده و سن سنجی‌های مطلق به روش کربن 14 تاریخ قدیمی‌ترین لایه‌های تپه حصار به اواسط هزاره پنجم قبل از میلاد بازمی‌گردد.


پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار