gardeshban.ir

معاون میراث‌فرهنگی بوشهر از تکمیل سه پرونده غذای بومی‌محلی استان برای ثبت در فهرست آثار ملی خبر داد.
کد خبر: ۳۲۳۰۱
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۹-1399 July 21
گردشبان (gardeshban.ir) :
 
به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، نصرالله ابراهیمی روز دوشنبه ۲۱ مهرماه ۹۹، بیان کرد: «پرونده سه غذای بومی‌محلی قلیه‌ماهی، پتی‌چندر و شله‌گندمی تکمیل و به تأیید شورای ثبت استان رسیده است.»

او عنوان کرد: «قلیه‌ماهی یکی از غذاهای رایج در بوشهر است که بیشتر در نقاط ساحلی استان پخت می‌شود و دو غذای پتی‌چندر و شله‌گندمی با توجه به‌وجود مواد اولیه مورد نیاز در اکثر شهرهای این استان، طبخ می‌شود.»

معاون میراث‌فرهنگی بوشهر به تکمیل مستندنگاری این سه اثر ناملموس فرهنگی اشاره کرد و افزود: «کار آماده‌سازی پرونده این سه غذا با تصویربرداری ، تحقیقات میدانی و جمع‌آوری اطلاعات از افراد مطلع، شروع شد که با طرح در شورای ثبت استان تکمیل و آماده شد.»

او یادآور شد: «تا کنون ۱۰ غذای بومی‌محلی و ۷۰ اثر ناملموس فرهنگی این استان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.»



پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار