gardeshban.ir

خورش حبشی یکی از اصیل ترین خورشت های سنتی ایرانی می باشد که از زمان صفویه در ایران تهیه می شده و به دلیل رنگ تیره آن به حبشی معروف شده است.
کد خبر: ۵۱۰۹۷
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰-1400 November 30
گردشبان (gardeshban.ir) :


خورش حبشی یکی از اصیل ترین خورشت های سنتی ایرانی می باشد که از زمان صفویه در ایران تهیه می شده و به دلیل رنگ تیره آن به حبشی معروف شده است. 

این غذای خوشمزه بیشتر در جنوب کشور رایج است و طعم فوق العاد خوبی دارد ترکیب رب انار و انواع مغزها و شیره انگور این خورشت خوشمزه را تشکیل داده است. اما در دوران صفویه به خورش قلیه می گفتندکه به معنی سرخ شده می باشد. 

خورشت حبشی طعم ترشی و شیرین دارد که می توانید به راحتی با ذائقه خود هماهنگ کنید. اما این خورش بسیار مقوی نیز می باشد و دارای آهن، فسفر، کلسیم است و کالری بالایی دارد. 

این خورش خوشمزه در کنار پلو زعفرانی میل می شود. امروز در پارسی دی طرز تهیه خورش حبشی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش حبشی به روش جنوبی

لپه ۱/۲ پیمانه
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
رب انار ترش ۱/۳ پیمانه
آلو سیاه ۵ عدد
قیسی ۴ عدد
بادام له شده ۱ پیمانه
شیره انگور ۳ ق غذا خوری
کشمش سبز ۱/۳ پیمانه
سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
 
طرز تهیه خورش حبشی با برنج و گوشت

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا لپه را خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. بادام ها را بلانچ کنید. بدین صورت که داخل آب در حال جوش ریخته و بعد از ۳ دقیقه داخل آب سرد بریزید و پوست بادام را جدا کنید. بادام ها را خشک کنید و داخل غذاساز یا آسیاب ریخته و خوب له و پوره کنید. لپه را داخل قابلمه ریخته و نیم پز کنید.


مرحله دوم: تفت دادن گوشت و پیاز

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و داخل قابلمه به همراه کمی کره و روغن خوب تفت دهید تا سبک شود. پیاز را از روغن خارج کنید و جدا بگذارید. گوشت را به همراه کمی فلفل سیاه داخل قابلمه تفت دهید تا خوب سرخ و تغییر رنگ دهد و بعد لپه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله سوم: پخت گوشت

حالا مقداری از پیاز داغ تهیه شده را به همراه شیره انگور و رب انار به مواد گوشتی اضافه کنید و کمی تفت دهید. حالا چند لیوان آبجوش رو مواد ریخته و حرارت را بالا ببرید تا به حوش بیفتد. اجازه دهید تا برای ۱ الی ۲ ساعت گوشت پخته و نرم شود.

مرحله چهارم: افزودن آلو و بادام

در ادامه بادام له شده را به همراه آلو خورشتی و قیسی که از قبل خیس کردید به خورشت حبشی اضافه کنید و بعد کشمش پاک شده و کمی زعفران دم کرده غلیظ را به مواد اضافه کنید. حرارت را کم کنید و برای ۱ ساعت بگذارید تا خورش جا افتاده شود. در انتها باید آب خورش کاملا کشیده شود. نمک خورش را اندازه کنید و داخل کاسه سرو ریخته و با سیر داغ و پیاز داغ باقی مانده و نعنا داغ تهیه شده تزئین کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه خورشت حبشی جنوبی

می توانید بجای گوشت خورشتی از گوشت قلقلی استفاده کنید.

به دلخواه در انتها می توانید مقدار ترشی و شیرینی را تغییر دهید.

از برگه قیسی یا انواع آلو ها می توانید استفاده کنید.
مطالب مرتبط
پنجره
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار