گردشبان (gardeshban.ir) : چی لازم دارم:
٤ عدد تخم مرغ
٤ عدد نان مینی برگر
٤ اسلایس بیکن گوساله
٢٠٠ گرم پنیر بلوچیز خرد شده
١ عدد پیاز
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
٢ قاشق سوپخوری سس خردل
٤ قاشق سوپخوری سس مایونز
١ قاشق چایخوری سس فلفل تند
٦٠٠ گرم گوشت گوساله چرخ کرده
کاهو و گوجه فرنگی مقداری برای سرو
چطور بپزم:
ابتدا پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه و پیاز ورز دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس به شکل برگر فرم دهید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
داخل یک کاسه سس مایونز، سس خردل و سس فلفل تند را با نیمی از پنیر بلوچیز مخلوط کنید.
به وسیله چاقو نانها را از وسط برش بزنید و مقداری از سس را روی لایه زیرین نان بمالید. کاهو و گوجه فرنگی را خرد کرده و روی سس بچینید.
صفحه گریل چدنی را به وسیله قلموی آشپزی به کمی روغن آغشته کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید.
برگرها و بیکنها را روی صفحه گریل قرار دهید و هر دو طرف آن را گریل کنید و منتظر بمانید تا برگرها بپزند و بیکنها کمی سرخ شوند.
سپس بر روی صفحه گریل چهار عدد تخممرغ را بشکنید و به صورت جداگانه نیمرو کنید.
برگرها را روی گوجه فرنگیها بچینید. یک عدد نیمرو و یک اسلایس بیکن روی آن قرار دهید و مقداری بلوچیز روی هر ساندویچ بریزید. سپس لایه رویی نان را روی آن قرار داده و سرو کنید.