gardeshban.ir

آش آلو برای سرمایی ها!

طرز تهیه آش آلو برای سرمایی ها!
کد خبر: ۱۱۰۱۸
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷-1397 December 19
گردشبان (gardeshban.ir) :
زمان آماده سازی30 دقیقه حداکثر زمان پخت180 دقیقه مناسب برای 4 نفر 

مواد لازم 

300 گرم آلو بخارا 

200 گرم رشته آش 

100 گرم نخود

100 گرم لوبیا چیتی

2 عددگوجه فرنگی

1 عددپیاز

2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق چای خوری زردچوبه 

به مقدار لازم نمک و فلفل

طرز تهیه 

آش آلو ، یکی از آش های خوشمزه و لذیذ ساوه است که طرز تهیه راحتی دارد و می توان آن را برای شب های سرد زمستان آماده و سرو کرد .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه آش آلو ( ساوه ) را آموزش می دهد .

برای تهیه آش آلو ، ابتدا نخود و لوبیا چیتی را از روز قبل خیس کرده و چندین بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن برود .

یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند . سپس فلفل ، زردچوبه و پوره گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوجه کمی پخته و به روغن بیافتد. رب گوجه فرنگی را نیز زده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن نیز گرفته شود .

نخود و لوبیای خیس شده را آبکش کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن ، به آن آب را اضافه کرده و زیر حرارت را کم می کنیم تا با حرارت ملایم حبوبات ما به مدت 2 تا 3 ساعت بپزند و نرم شوند .

بعد از اینکه حبوبات پخته شد ، آلو بخارا را که از 20 دقیقه قبل خیس کرده ایم را به آش آلو اضافه کرده و اجازه می دهیم تا آلوها نیز بپزند . ( 15 تا 20 دقیقه زمان لازم است )

حالا رشته آش را هم اضافه کرده و اجاه می دهیم تا رشته ها نیز نرم و لعاب دار شوند .

بعد از اینکه آش آلو پخت و جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می کنیم .

خواص آلو بخارا : 

آلو بخارا برای از بین بردن حالت تهوع بسیار مفید است . بنابراین افرادی که حالت تهوع و سرگیجه دارند ، می توانند روزانه چند عدد آلو مصرف کنند ..

طبع آلو سرد بوده و بنابراین گزینه مناسبی برای افراد گرم مزاج محسوب می شود .

آلو برای درمان کم خونی ، ضعف و خستگی نیز به کار می رود .

آلو ملین است و برای درمان یبوست نیز به کار می رود  .
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار