gardeshban.ir

گزارش/

۵ شربت خانه و کافه معروف اصفهان که باید یکبار تجربه کرد

کافه‌ ها و شربت خانه‌های اصفهان یکی از جاذبه‌های گردشگری‌ این شهر هستند. اما اینکه کدام‌ها را باید رفت که جدا از قشنگی، خوراکی‌ها و سرویس بهتری هم داشته باشند و دست آخر گران تمام نشود، سوال بیشتر مسافران پایتخت فرهنگی ایران است.
کد خبر: ۱۵۰۵۵
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۵ تير ۱۳۹۸-1398 April 25
گردشبان (gardeshban.ir) : اصفهان شهر پیاده‌روها و کافه‌هاست و شاید در هیچ شهر دیگری نشود به اندازه اصفهان کافه‌هایی را پیدا کرد که انقدر دنج و خواستنی باشند و دلت بخواهد در آنها بنشینی.  یعنی در حقیقت همه چیز در اصفهان از کوچه پس کوچه‌ها، خیابان‌ها، پیاده‌روها و جاهای دیدنی‌اش بگیر تا هتلهای اصفهان، رستوران‌ها و کافه ‌ها و شربت خانه‌هایش دست به دست هم داده تا توقع‌مان از یک شهر برآورده شود.

کافه‌ ها و شربت خانه‌های اصفهان یکی از جاذبه‌های گردشگری‌ این شهر هستند. اما اینکه کدام‌ها را باید رفت که جدا از قشنگی، خوراکی‌ها و سرویس بهتری هم داشته باشند و دست آخر گران تمام نشود، سوال بیشتر مسافران پایتخت فرهنگی ایران است.

شربت‌ خانه فیروز

۵ شربت خانه و کافه ای معروف اصفهان که باید یکبار تجربه کرد

تقریبا کسی نیست که اصفهان بیاید و سری به شربت خانه فیروز در محله جلفا که معروف ترین هتل های اصفهان مثل هتل جلفا هم در آن است، نزند. خیلی‌ها شربت ‌خانه فیروز را زیباترین کافه ایران می‌دانند و بیراه هم نیست.

نقاشی‌های دیواری، میز و صندلی‌های چوبی ، ظرف‌های آنتیک و قدیمی و گل‌های تازه سر میز، از فیروز، کافه همه‌چی تمامی ساخته است. جدا از آن موسیقی زنده سنتی هم بیشتر وقت‌ها در آن برقرار است و خیلی‌ها می‌گویند قدم گذاشتن در آن مثل این است که به دهه چهل قدم گذاشته باشی. خوراکی‌های کافه هم خوشمزه است و به غیر از انواع و اقسام شربت‌ها، بستنی‌ها، صبحانه و ناهار و شام خوبی هم دارد که در ظرف‌های شیشه‌ای رنگی و بلوری قدیمی برایت می‌آورند و لذت چای در استکان‌های کمر باریک را هم می‌توانی بچشی.

بستنی‌ها در فیروز اسم‌های عجیب و غریب و بامزه‌ای دارند، مثلا اسم یکی‌شان حسرت‌الملوک و اسم یکی دیگر امین الضرب است. اهل فن می‌گویند اگر شربتخانه فیروز را انتخاب کردی باید حتما  سرکه‌انجبین و خیار ، بیدمشک و بهارنارنجش را امتحان کنی. بین بستنی‌ها حسرت‌الملوک را برگزینی و از خیر املت‌ها، چیزکیک و کیک هویجش نگذری.

شربتخانه فیروز در محله جلفا، نزدیک میدان جلفا و نزدیک کلیسای وانک است و از ساعت ۹ صبح تا ۱۱:۳۰ شب باز است.

شربتخانه روزگار

۵ شربت خانه و کافه ای معروف اصفهان که باید یکبار تجربه کرد

میدان نقش جهان اصفهان جان می‌دهد برای پیاده‌روی، کالسکه سواری و گشت و گذار در دالان‌های بازار اصفهان و وقتی از همه اینها خسته شدی می‌توانی در همان میدان نقش جهان به شربت خانه روزگار سری بزنی. شربت خانه روزگار ، پشت مسجد شیخ لطف‌الله و در سرای دلنشین اسپادانا قرار گرفته. سرای اسپادانا، خود از جاهای دیدنی اصفهان است که دور تا دورش مغازه‌های فرش فروشی، آنتیک فروشی و کافه است و در نزدیکی‌اش نیز بهترین هتلهای اصفهان مثل هتل آوین و هتل زنده رود قرار گرفته. سرای اسپادانا، سرای دنجی است و گوشواره‌‌ها و گردنبندهای قشنگی هم برای سوغات دارد.

رستوران معروف نقش جهان و قهوه خانه اسپادانا هم در همین سرا قرار گرفته و حوض وسط سرا، آن را خواستنی‌تر هم کرده است. شربت خانه روزگار هم در گوشه‌ای از این سراست که آدم از نشستن در آن سیر نمی‌شود و هر وقت هم که خسته شدی می‌توانی در سرا قدم بزنی و دوباره به روزگار برگردی. آنهایی که به روزگار آمده‌اند جدا از شربت‌های آن بویژه شربت لیمو نعنا و بهارنارنج، از چای‌هایش تعریف می‌کنند. در اینجا، هنوز رسم چای دمی دادن به مشتری سفت و سخت پابرجاست و انواع و اقسام چای را می‌شود در آن خورد از چای زعفران گرفته تا چای دارچین و زنجبیل. جدا از آن روزگار، میان وعده‌های خوبی مثل کوکوسبزی و خوراک لوبیا هم دارد.

شربتخانه روزگار در میدان نقش جهان، پشت مسجد شیخ لطف الله، سرای اسپادانا است و از ساعت ۹ صبح تا ۱۱ شب باز است.


کافه رادیو
۵ شربت خانه و کافه ای معروف اصفهان که باید یکبار تجربه کرد

خیابان چهارباغ عباسی، خیابانی است که جان می‌دهد برای پیاده‌روی. درختان سربه فلک کشیده روی کل خیابان سایه انداخته‌اند، در پاییز برگ درختان، زمین را می‌پوشاند و همه اینها چهارباغ عباسی را به یکی از بهترین خیابان‌های اصفهان تبدیل کرده. هتلهای معروف اصفهان، مثل هتل عباسی و هتل عالی قاپو هم نزدیکش و رستوران شهرزاد هم در همین خیابان است. می‌‌شود ناهار را در شهرزاد خورد و بعد برای صرف چای یا نه، برای صرف عصرانه به کافه رادیو رفت که ایستادن در جلویش کافی است که دلت بخواهد داخلش هم بروی و اگر میزهای کوچک کنار پنجره را انتخاب کنی که دیگر همه چیز تکمیل است.

کافه رادیو، کافه کوچک و دنجی است و می‌گویند بهترین قهوه اصفهان را باید در آن خورد. جدا از این، صبحانه‌های مفصل و متنوعی  هم دارد و به نظر خیلی‌ها پنکیک‌هایش حرف ندارد. باید کیک شکلاتی و اسپرسویش را امتحان کرد و مزه شربت نسترن آن را حتما چشید. همه چیز از دکور کافه گرفته تا موزیکی که در آن پخش می‌شود اصیل است.

کافه رادیو در خیابان چهارباغ عباسی، کوچه سپاهان، نبش کوچه ارفعی روبروی سینما سپاهان است و از ساعت ۸ تا ۱۲ شب باز است.

کافه آنی
۵ شربت خانه و کافه ای معروف اصفهان که باید یکبار تجربه کرد
 

محله جلفای اصفهان پر از کافه و رستوران است و کافه آنی هم یکی از قدیمی‌ترین و شناخته‌ شده‌ترین آنهاست که سیگار هم برخلاف کافه‌های دیگر اصفهان در آن آزاد است و به عقیده خیلی‌ها، از اصفهانی‌ها گرفته تا مسافران این شهر، فضای دنج و صمیمیمی‌ای دارد، آنطور که جای خوبی برای دیدن یک دوست است و آنطور که بعد از ترک اصفهان دلتنگش می‌شوی. می‌گویند در کافه آنی باید بستنی سفارش داد و چیزکیک مارس و کاپوچینویش را حتما خورد. این کافه امکان بیرون بر هم دارد. می‌شود قهوه را گرفت و  در محله جلفا که زیبایی‌هایش تمامی ندارد، قدم زد.

کافه آنی نبش تقاطع جلفا و کلیسای وانک است و از ساعت ۹ تا ۱۲ شب باز است.

کافه تئاتر

۵ شربت خانه و کافه ای معروف اصفهان که باید یکبار تجربه کرد

خیابان چهارباغ عباسی، کافه دنج دیگری هم به اسم کافه تئاتر دارد که می‌گویند یکی از جسورترین کافه‌های اصفهان است و در آن می‌شود دلی از عزا درآورد. اگر ماه رمضان به اصفهان بروی یکی از جاهایی که افطاری‌های خوبی دارد، همین کافه تئاتر است که حلیم بادمجان‌هایش حرف ندارد.

در مواقع دیگر سال هم می‌شود در کافه تئاتر خوراکی‌های خوشمزه‌ای خورد. کیفیت قهوه سایفون و اسپرسویش را بیشتر مشتریانش تایید می‌کنند و شیک‌ها و کیک شکلاتی‌اش هم طرفدار زیاد دارد. اما آن چیزی که بیشتر از همه باعث می‌شود کسی کافه تئاتر را انتخاب کند جدا از فضای دوستانه‌اش، عصرانه‌های آن است. لقمه نان و پنیر و خیار و سرویس خیار و گوجه، پنیر و گردوی آن ، به اضافه صبحانه‌هایش بویژه سوسیس و تخم‌مرغش را خیلی‌ها تایید می‌کنند.

کافه تئاتر در اصفهان خیابان چهارباغ عباسی روبروی خیابان شیخ بهایی سرای هشت بهشت طبقه اول است و از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ شب باز است.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار