gardeshban.ir

راز خوشمزه شدن مرغ آشپزهای یونانی چیست؟

پیازها را باریک خرد کنید. سپس آن‌ها را همراه سرکه قرمز در یک کاسه بریزید و به آن‌ نمک و فلفل اضافه نمایید.
کد خبر: ۲۰۶۶۵
تاریخ انتشار : جمعه ۲۹ آذر ۱۳۹۸-1398 September 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
یک غذای خوشمزه یونانی با دستور پخت آسان که همراه نان یا برنج می‌توان سرو کرد.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت



این غذا شامل مرغ طعم دار شده با ارگانو و رنده پوست لیمو است که همراه ماست یونانی، پیاز و گوجه خوابانده شده در سرکه سرو می‌شود. می‌توانید همراه این غذا برنج ساده یا نان پیتا نیز میل نمایید.

چی لازم دارم:

پیاز قرمز 1 عدد متوسط
سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
سینه مرغ بدون پوست و استخواند3 عدد (670 گرم)
رنده پوست لیمو 2 قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 4 قاشق چایخوری
پودر ارگانو 2 قاشق چایخوری
خیار 1 عدد
ماست چکیده ⅔ پیمانه
جعفری تازه خرد شده ¼ پیمانه
روغن زیتون بسیار خالص 4 قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی 2 پیمانه
برنج پخته شده برای سرو به مقدار لازم

چطور بپزم:

پیازها را باریک خرد کنید. سپس آن‌ها را همراه سرکه قرمز در یک کاسه بریزید و به آن‌ نمک و فلفل اضافه نمایید.

مرغ‌ها را به قطعات 2.5 سانتی‌متری برش بزنید و آن‌ها را همراهِ رنده پوست لیمو، پودر ارگانو، نمک و فلفل در کاسه‌ای مخلوط نمایید.

برای آماده کردن تاتزیکی: ماست، خیار ریز خرد شده، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط نمایید.

یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید، روغن را در آن گرم کنید. مرغ‌ها را به مدت 10 دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی شوند.

گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف نمایید و به مخلوط پیاز و سرکه اضافه کنید. سپس آن‌ها را همراه مرغ، تاتزیکی و برنج سرو نمایید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار