گردشبان (gardeshban.ir) : سوپ مینسترون نیز یک نوع سوپ ایتالیایی متفاوت است که انواع سبزیجات متنوع و مقوی را در خود دارد. در ادامه این مقاله طرز تهیه این سوپ را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم (برای ۸ نفر)
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
تره فرنگی ۳ عدد
سیر دوحبه ریز خرد شده
هویج ۶ عدد خرد شده
ساقه کرفس ۴ عدد خرد شده
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
کدو خیاری ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد خرد شده
کلم بروکلی ½ یک گل متوسط
پیازچه ۳ عدد
جعفری تازه خرد شده ½پیمانه
نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان لازم
برگ بو ۱ عدد
آب مرغ ۱ لیتر
آب ½۱ پیمانه
کنسرو لوبیا سفید پخته ۳۵ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۱ پیمانه
سرکه سفید ¼ پیمانه
دانه ذرت ۱ پیمانه
زمان لازم برای آماده شدن سوپ ۲ ساعت
طرز پخت سوپ ایتالیایی مینسترون
در یک قابلمه روغن زیتون بریزید تا کمی داغ شود.
تره فرنگی تازه و خرد شده را در روغن بریزید و کمی آن را سرخ کنید تا نرم و طلایی شود.
هویج، سیر، کرفس و سیب زمینی را ریز و نگینی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید تا سرخ شوند.
پس از آن کدو خیاری نگینی شده، کلم بروکلی خرد شده، پیازچه و نصف مقدار جعفری گفته شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب آنها را هم بزنید.
اکنون به سراغ گوجه فرنگی، برگ بو، آب مرغ، آب، نمک و فلفل و سرکه بروید؛ همه این مواد را اضافه کنید، هم بزنید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.
وقتی جوش آمد حرارت را کم کنید و در قابلمه را به صورت نیمه باز بگذارید تا به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه آرام بجوشد و سیب زمینیها بپزند.
سپس برگ بو را از سوپ جدا کنید و سوپ را بچشید، اگر هنوز جا نیفتاده و طعم نگرفته دوباره آن را روی حرارت بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد.
در دو دقیقه پایانی ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را به سوپ بیفزایید.
سوپ مینسترون شما آماده است آن را در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده آن را تزیین کنید.