گردشبان (gardeshban.ir) : همان طور که از نام سالاد روسی پیداست، این سالاد متعلق به کشور روسیه بوده و یکی از غذاهای اصلی شب سال نو آنها محسوب میشود. سالاد روسی این روزها در سراسر جهان بسیار طرفدار پیدا کرده است. این سالاد به کسانی که به سالاد الویه علاقه دارند پیشنهاد میشود، زیرا شباهت زیادی به آن دارد. در این مقاله سه دستور تهیه متفاوت برای سالاد روسی گفته شده است.
۱. طرز تهیه سالاد روسی
مواد لازم (برای ۴ نفر)
هویج ۱ عدد
کالباس ۵۰۰ گرم
خیارشور ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
شوید و سس مایونز به اندازه کافی
زمان لازم برای آماده سازی سالاد ۲ ساعت
دستور تهیه
سیب زمینیها را بشویید، در یک قابلمه بریزید و روی آنها آب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سیب زمینیها پخته شوند.
پس از اینکه سیب زمینیها پختند، پوست آنها را بگیرید و آنها را به مربعهای کوچک (نه خیلی ریز و نه خیلی درشت) برش بزنید و در یک کاسه بریزید.
کالباسها را نیز روی تخته آشپز خانه به صورت نگینی خرد کنید و به سیب زمینیها در کاسه اضافه کنید.
خیارشورها را نیز خرد و اضافه کنید.
سپس نخود فرنگی پخته را اضافه کنید.
هویج را به دو صورت میتوانید در این سالاد استفاده کنید. یا باید آن را آبپز کنید و به صورت نگینی خرد کنید و با مواد سالاد مخلوط کنید و یا آن را به صورت خام رنده کرده و در پایان روی سالاد بریزید.
در یک کاسه سس مایونز بریزید و با چنگال خوب هم بزنید، سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید.
سس را روی مواد ریخته و خوب مخلوط کنید و آن را به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل نمایید.
در پایان روی سالاد کمی شوید خشک بپاشید.
ظرف را در یخچال بگذارید تا سسها به خورد مواد برود.
پس از ۱ الی ۲ ساعت سالاد روسی شما آماده سرو است ... نوش جان ...
۲. تهیه سالاد روسی با پیازچه و ذرت
مواد لازم (برای ۳ نفر)
سیب زمینى ۳ عدد
کنسرو سبزیجات (ذرت، نخود فرنگى، هویج) ۱ قوطی
فلفل دلمه اى ۱ عدد
پیازچه ۵ شاخه
سس مایونز ۳ قاشق
ماست ۳ قاشق
شوید کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
زمان لازم برای آماده سازی سالاد ۲ ساعت
طرز تهیه
سیب زمینیها را بشویید و آنها را آبپز کنید، سپس پوست آنها را بگیرید و به صورت مکعبی خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید.
فلفل دلمه و پیازچه را نیز خرد کرده و به سیب زمینیها اضافه کنید.
کنسرو سیزیجات را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید سپس آن را بدون آب به سیب زمینیها اضافه کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید و به سراغ درست کردن سس سالاد بروید.
ماست و سس مایونز را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند سپس کمی نمک و فلفل به آن بزنید و مخلوط کنید.
سس را به سالاد اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید.
در پایان کمی شوید روی سالاد بپاشید.
سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا سسها به خورد مواد برود.
سالاد روسی شما آماده سرو است ... نوش جان ...
۳. سالاد روسی با تخم مرغ و گوشت
مواد لازم (برای ۴ نفر)
سیب زمینی ۴ عدد
هویج متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
خیارشور ۴ عدد
نخود فرنگی یک پیمانه پخته شده یا یک کنسرو
خامه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس مایونز به مقدار لازم
گوشت قرمز یا سفید، میگو یا قارچ ۲۰۰ گرم (پخته)
زمان لازم برای آماده سازی سالاد ۲ ساعت
طرز تهیه
ابتدا گوشت انتخابی خودتان را بپزید.
سیب زمینی، هویج و تخم مرغ را هر کدام در یک قابلمه آب بگذارید تا آبپز شوند. سپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید. سعی کنید مواد به یک اندازه باشند تا سالاد زیباتر شود.
خیار شور را نیز خرد و نگینی کنید.
گوشت پخته شده را نیز تکه تکه یا ریش ریش کنید.
همهی این مواد را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
کمی نخود فرنگی پخته شده به آن اضافه کنید.
خامه و سس مایونز را در یک کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید تا یک دست شوند، سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید.
سس را به سالاد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همهی مواد به سس آغشته شوند.
سالاد را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا سسها به خورد مواد برود.
سالاد روسی شما آماده سرو است ... نوش جان ...