گردشبان (gardeshban.ir) : واد لازم كباب سلطانى :
فیله گوساله یا گوسفند | 150 گرم |
سینه مرغ بدون استخوان | 150 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
فلفل دلمه ای سبز | 1 عدد کوچک |
آبلیموی تازه | 1 قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق سوپخوری |
روغن زیتون یا روغن مایع | 2 قاشق |
کره آب شده یا کره نرم شده | 1 قالب 25 گرمی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب،2 قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم.
گوشت سینه مرغ را با زعفران هم می زنیم یعد آب پیاز، 2 قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه می کنیم و 12 تا 24 ساعت میگ ذاریم تا مزه دار شود. 4،5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال می کنیم و داخل مواد قبلی می ریزیم.
آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه می کنیم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه می کنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ می زنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم می پزیم.