گردشبان (gardeshban.ir) : کیک تمشک یکی از خوشمزهترین کیکها است که طرفداران مخصوص به خود را دارد. همانطور که میدانید میوه تمشک خود به تنهایی طعم دلپذیری دارد در نتیجه، کیک آن نیز از جاذبهی خاصی برخوردار است.
مواد لازم
آرد: ۲/۵ پیمانه
کره نرم شده: ۱۵۰ گرم
شکر: یک پیمانه
تمشک: ۶۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: ۲/۳ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱۵ گرم
مراحل پخت
تمشکها را با ۱ قاشق پودر شکر مخلوط کنید و بگذارید کنار.
کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
سپس زرد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
شیر را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و هم زنید.
سفیده تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنید تا فرم بگیرد و به رنگ سفید در آید. (یعنی آنقدر سفت شود که همانند کف شود و اگر ظرف را برگرداندید بیرون نریزد.)
در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید.
مواد بدست آمده را درون قالب بریزید و تمشکها را روی مواد بریزید.
قالب را داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا کیک حاضر شود.