گردشبان (gardeshban.ir) : نان تست با قارچ خامه ای یک غذای بسیار خوشمزه است که می تونید به عنوان پیش غذا و یا حتی صبحانه نیز استفاده کنید.
مواد لازم:
_قارچ ۲۵۰ گرم
_پیاز ۱ عدد
_سیر ۱ حبه
_خامه صبحانه ۱ پیمانه
_کره به میزان لازم
_آب لیمو یک قاشق
_نان تست
_نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم.
در ابتدا پیازها و قارچها را خرد کرده و با کمی کره، نمک و فلفل؛ پیازها و قارچها را تفت دهید تا حدی که آبشان کشیده شود و کمی قهوهای رنگ شوند. این کار باعث میشود طعم قارچ بیشتر شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید
خامه را کمی بهم بزنید تا بافت آن نرم و یک دست شود و یا اگر غلیظ بود به آن کمی شیر اصافه کنید تا رقیق شود سپس به ماهیتابه خامه را به آرامی و کم کم بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن سس را ۵ دقیقه دیگر بهم بزنید تا مواد به خوبی طعم بگیرند. سپس روی نونهای سوخاری بریزید و نوش جان کنید
در انتها می توانید از جعفری و یا آویشن تازه به میزان ۲ قاشق غذاخوری استفاده کنید. تنها کافیست در مرحله آخر جعفری خرد شده را در سس قارچ، داخل ماهیتابه روی حرارت بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا با هم به خوبی مخلوط شوند و سبزیها نرم شوند.
همچنین می توانید با اضافه کردن ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به این سس، بافت آن را یک دست و غلیظتر کنید و طعم پنیری خوبی به سس بدهید.